2777
2789

برای اینکه یه شخص گرافیست حرفه ای بشه باید حتمن دانشگاه بره؟ چجوری بدون دانشگاه میشه گرافیست حرفه ای شد؟ اگه فقط نرم افزارهای مورد نیاز یاد بگیرم کافیه؟

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام.خوبید؟چندم هستید.من پایه یازدهم رشته گرافیک هستم.

تا پایه دوازدهم که فقط درس پایه فتوشاپ هست.تو دانشگاه گرافیک کورل دراو-ایلستور-فتوشاپ و حتی فتومونتاژ و ... رو تو هر ترم یادتون میدن

بنده که انشاله میخوام برم فرهنگیان

سرباز ولایت-فدایی رهبر و نظام-مهندس کامپیوتر و موبایل-طراح گرافیک

مثلا میخواین تهش چیکار کنید ؟

سلام عزیزم شما رشته گرافیک خوندید قبلا؟

یکی از دخترای فامیلمون میخاد دانشگاه رشته گرافیک بخونه دانشگاه ازاد

بعد حس میکنه دانشگاه شاید زیاد مهارت بهش یاد ندن و الکی پول و وقتش هدر بره

تصمیم داره بجای دانشگاه یسری کلاسای بیرون ثبتنام کنه مثلا نرم افزارهارو یاد بگیره

که هم زودتر از بقیه گرافیست شه هم زودتر کار پیدا کنه و میگه تو دانشگاه درسای تئوری الکی زیاد هس بجاش بهتره مهارت و نرم افزارهای بدرد بخور یاد بگیره

واسه همین نمیدونه دانشگاه بهتره براش یا صرفن نرم افزارهای مهم یاد بگیره و ایا کسایی که دانشگاه میرن چیزای اضافی تر و مفیدتر هم یاد میگیرن یا نه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

سلام عزیزم شما رشته گرافیک خوندید قبلا؟یکی از دخترای فامیلمون میخاد دانشگاه رشته گرافیک بخونه دانشگا ...

ببین اصن متوجه سوالم نشدین

الان تهش میخواین چیکار کنید ؟ با فتوشاپ کار کنید ؟؟ یا برنامه های گرافیکی؟؟؟

اونو که همین الان هوش مصنوعی ها به راحتی دارن کارهای گرافیکی میکنن و به سختی قبل نیست و چه بسا گرافیست هایی که به روش سنتی خودشون چسبیده باشن هم بیکار بشن

سلام.خوبید؟چندم هستید.من پایه یازدهم رشته گرافیک هستم.تا پایه دوازدهم که فقط درس پایه فتوشاپ هست.تو ...

سلام ممنونم

دختر فامیلمون تازه دوازدهم تجربیش تموم شده کنکور داد چیزی قبول نشد میخاد گرافیک دانشگاه ازاد بخونه بنظرت دانشگاه مفیدتره یا همون هزینه رو بکنه بجاش کلاسای بیرون شرکت کنه نرم افزارها و چیزای مهم و مفید

و بنظرت تو دانشگاه چه چیزای اضافه تری بجز نرم افزارها یاد میدن که مفیده(یا چیزای اضافی الکی بدردنخور یاد میدن؟؟)

دانشگاه تجربه کار واقعی رو به ادم نمیده اگر همون نرم افزارا رو یاد بگیره بعدش بره یک دفتر حرفه ای هم یکی دوسال کاراموزی همون خروجی رو میگیره.. بستگی به علاقه و خلاقیت داره .. اگر خلاقیت نداشته باشه تهش تو یه دفتر فنی کار میکنه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ببین اصن متوجه سوالم نشدینالان تهش میخواین چیکار کنید ؟ با فتوشاپ کار کنید ؟؟ یا برنامه های گرافیکی؟ ...

اره میخاد کارهای گرافیکی انجام بده طراحی لوگو و بنر و پوستر و... و حتا انیمیشن و...

کلا میخاد زودتر شغل پیدا بشه واسش هم حضوری هم دورکاری فریلنسری

اره میخاد کارهای گرافیکی انجام بده طراحی لوگو و بنر و پوستر و... و حتا انیمیشن و...کلا میخاد زودتر ...

اهان یعنی زودتر به درامد برسه ؟

شاید دوره های پروژه محور براش بهتر باشه تا اینکه بره یه پکیج بخره و 40 ساعت بشینه کار کنه

مثلا همین نانوبنانا که عکس معمولی میگیره و عکس اتلیه ای میده با 2 تا پرامپت

دانشگاه تجربه کار واقعی رو به ادم نمیده اگر همون نرم افزارا رو یاد بگیره بعدش بره یک دفتر حرفه ای هم ...

اها پس به نفعشه که دانشگاه نره

بنظرتون چه کلاسایی بره براش مفیده

یعنی به علاوه اون نرم افزارها

مثلا عکاسی و طراحی هم باید یاد بگیره یا بدردش نمیخوره؟

اها پس به نفعشه که دانشگاه نرهبنظرتون چه کلاسایی بره براش مفیدهیعنی به علاوه اون نرم افزارهامثلا عکا ...

بره دامشگاه خب مدرکشو داره بهتره ولی نره هم چیزی از دست نمیده.. هر چی هم مهارت بیشتر بلد باشه بعدا رزومش قوی تر میشه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

سلام ممنونم دختر فامیلمون تازه دوازدهم تجربیش تموم شده کنکور داد چیزی قبول نشد میخاد گرافیک دانشگاه ...

نگاه خواهر گلم.دانشگاه گفتم که فتوشاپ و نرم افزار ها رو یاد میدن ولی بیرون یک خوبی داره که أصولی همه چی رو یادت میدن.البته بستگی به استاد هم داره.

نگاه خواهر گلم.دانشگاه گفتم که فتوشاپ و نرم افزار ها رو یاد میدن ولی بیرون یک خوبی داره که أصولی همه ...

بجز نرم افزارها دیگه چیا خوبه براش یاد بگیره

بجز نرم افزارها دیگه چیا خوبه براش یاد بگیره

اول بگو خوب مهارتicdlرو یاد بگیره.کامپیوتر و صفر تا صد یادبگیره.فتوشاپ برنامه اصولی هست فقط فتوشاپ مهمه چون کارای فتومونتاژ روتوش و همه کارهارو میتونی انجام بدی.طراحی لوگو بهترینش