خانما من که اسم حضرت عباس که میاد تمام بدنم میلرزه از عظمتشون هرکسی هرچند تا تونست اعلام کنه تا ان شاالله روز میلادشون همه حاجت روا شده باشن حضرت عباس دعا گوی همتون باشه ان شاالله منم به نیابت از امام زمان عج برای ظهورشون بیمارمون و ازدواج خودم و همه ی جوونا میخونم تا فردا شب هم وقت هست...بسم الله...خودم ۵۰۰ تا
ممنونم عزیزم چشمم محتاجیم ان شاالله حضرت هباس دعا گوتون باشه😗🌹
هزار تا میفرستم توصال میکنم له عحضرت با دل شکستم که لحظه سال تحویل گریه شده کارم ،تا فردا شب به نیت اینکه تو کرونا مردم عزیزمون کشته ها کمتر بشه و خودم و خانوادم سالم بمونیم و رابطم با همسرم بهتر بشه
برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
خانمهایی که تو این تاپیک هستید برای امضای من دعا کنید لطفا.بحق حضرت عباس و اعیاد شعبانیه خدا حاجت همه رو بده و حاجت منو همچنینخواهش میکنم برام دعا کنید 😢😢😢😢😢😢😢😭
با اینکه اونطرفم ۱۰۰۰ تا ذکر امن یجیب برداشتم ولی نمیتونم از اینجا هم بگذرم ۵۰۰ تا هم من میگم انشاءالله
دعا کنین حاجت های من و همه حاجتمندا برآورده به خیر بشه انشاءالله
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
خانمهایی که تو این تاپیک هستید برای امضای من دعا کنید لطفا.بحق حضرت عباس و اعیاد شعبانیه خدا حاجت هم ...
دلم لرزید با امضات...عزیزم ان شااالله بحق حضرت فاطمه زهرا س بحق امام زمان عج تا شعبان تمام نشده مادر شدنتو ببینم ان شاالله حضرت عباس ع دعا گوت باشه گلم..برای خوشبختی و شفای مریض ما هم دعا کن لطفا با دل شکسته ات🌹😢