2777
2789
داروی ضدویروس در آبادان سبب بهبود حال مبتلایان به کرونا شد رئیس علوم پزشکی آبادان: 🔹بررسی ت ...

یعنی تنها آرزوی این لحظه من 

به امید خدا 

از ته قلبم این رو میخوام 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه من گفتم دشمنی عزیزم 😐تو متن خبر گفته به 30 نفر بیمار بدحال داده شده و حالشون خوب شده ربطی به 25 ...

این ۲۵۰۰ که رکورد زده مال اونایین که پاشدن رفتن خرید عید. مسافرامون هنوز عقبن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
ساختن چی میگن

دقیقا نمیدونم چی ساختن ..ولی اخبار شهرمون گفت روی بیماری که حالش خیلی وخیم بود و توی ای سی یو بود هم امتحان کردن و بعد دو روز از ای سی یو اومد بیرون خداروشکر .. آبادان و خرمشهر و شادگان با هم ۱۰۴ تا کرونایی داشتن از اول که نزدیک ۸۰ نفر مرخص شدن .. شاید از اول روی مریض ها تست میکردن..

داروی ضدویروس در آبادان سبب بهبود حال مبتلایان به کرونا شد رئیس علوم پزشکی آبادان: 🔹بررسی ت ...

یعنی تنها آرزوی این لحظه من 

به امید خدا 

از ته قلبم این رو میخوام 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ببین ایدز ساخته ی دست انسانع.الان چن سال میگذره هنوز موفق نشدن براش دارویی بسازن تازه راه انتقالش ان ...

بله صددرصد که یه مدتی طول میکشه و فعلا نمیشه ادعای ریشه کن کردن کامل کرونا رو داشت

اما توی تمام کشورها دارن داروهارو باهم ترکیب میکنن تا ببینن این ویروس ناشناخته عجیب به چه چیزی واکنش نشون میده!

این بندگان خدا هم گفتن از ترکیب چند دارو تونستن روند بهبود رو تسریع کنن که خب این عالیه برای همه،اما درمان و داروی ریشه کن کردنش هنوز نیست

و کیت تشخیص رو هم جوونای با غیرت ما تونستن درست کنن

میدونید اشکال ما اینه نیروی جوان کار کشور رو و نخبه های بی نظیرمون رو ،با کار کردن مسئولین اشتباه گرفتیم 

هرجوونی به هرچیزی دست پیدا کرده صددرصد حقیقی هست و باعث افتخار شخص خودش و در نهایت کشورش

شما توی سوئد و... هم همین ضعف مدیریت رو میبینی اما پروپاگاندای رسانه ای فقط علیه کشور ما موضع گرفته بود تا زمانی که کرونا به کشورهای دیگه هم رسید!و ضعف مدیریت رو شاهد بودیم!

یکی از مسئولین بلند پایه سازمان بهداشت جهانی از ایران تشکر کرد بخاطر مدیریت و نحوه برخورد با این موضوع اما متاسفانه ما فقط بدی های مملکت رو میبینم و روی خوبی هاش چشمامونو بستیم!

امیدوارم که هرچه سریعتر داروی ریشه کن کردن این بیماری هم ساخته بشه و تمام انسانها بتونن دوباره عزیزانشونو در آغوش بگیرن🌹

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
یه خورده کاش بیشتر تحقیق کنی .......اگه رو میمون وموش جواب بده آزمایش نهاییش رو انسانه

دکتر جون  اون نهایتش هست ن همون اول 

کاش شما بجا ادعا سواد داشتن یکم بشردوستانه تر رفتار میکردی ن ک از اینکه دارن رو ادما ازمایش میکنن و با دادن ترکیب های ناشناخته و ندانستن عوارض این ترکیبا به انسانها از اینکه دارن تست میکنن ک چه دارویی ماثر هست اونم سر مردم بیچاره خوشجال باشی

ادعا تحقیق و تفحس کاش شما ادم بودی

تمام

بله صددرصد که یه مدتی طول میکشه و فعلا نمیشه ادعای ریشه کن کردن کامل کرونا رو داشت اما توی تمام ...

دوست خوب یه طومار هم اینجا بنویسی دوراز جون یه سری احمق زبون نفهم که خودش میدونه هیچی حالیشون نمیشه

دوست خوب یه طومار هم اینجا بنویسی دوراز جون یه سری احمق زبون نفهم که خودش میدونه هیچی حالیشون نمیشه

گاهی بعضی انسانها دوست دارن که فقط بشینن و حرفای بقیه رو تکرار کنن هرچی تو ماهواره و... میشنون

بدون اینکه خودشون تحقیق کنن متاسفانه...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙