2777
2789

تو طلاقم حدود 140 میلیون از شوهرم مهریه و طلا گرفتم که 77 میلیونش پوله نقده الان تو دستمه

پشیمون شدم از گرفتنش از زندگی سیر شدم واسه کرونا 

من یه دیابتی ام از ده سالگی انسولین میزنم سیستم ایمنی بدنم به شدت پایینه طوریکه یه سرماخوردگی عادی کارم به بیمارستان میکشید و گاهی بستری

یه بچع تو شش هفتگی به خاطر دیابت سقط کردم این یعنی اوضاعم خیلی داغونه من که در برابر کرونا دووم نمیارم برا مرک آماده ام کاملا اصلا نمیترسم الان به نیت اینکه بلا و بیماری از عزیزانم دور باشه میخوام این 77 میلیون پولو بدم به کرونایی ها فقط نمیدونم چکار کنم من که میمیرم هرکاری ام کنم میخوام این پولو بدم کرونایی ها چون کوجکترین ارزشی برام نداره 

فقط نگید خودم دوره بیفتم ماسک و دستکش بخرم نمیتوتم

شماره حساب هلال احمر هم مطمین نیستم برسه دست کرونایی ها

شما راهی بلد نیستید؟؟؟؟

همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)

عزیز دلم چرا انقدر نا امیدی؟

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای عزیزم چرااینثدرناامیدی 

خدابزرگه 

حالامبلغ کمی کمک کن 

ولی پس اندازتوداشته باش

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

از کجا انقد مطمئنی که میگیری! بمونی خونتون کورونا نمیگیری‌که دوراز جونت بمیری!

نمیرمم این پولو نمیخوام اصلا سر لج بازی گرفتم احتیاجی ندارم بهش

عزیزم این حرف نزن تو رو خدا ناامید نباش... انشالله 120 سال عمر با عزت داشته باشی

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

بده  به من برای پیشگیری از کرونا قول میدم یکسال خونه بمونم و بقیرو به خطر نندازم😁

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
وای عزیزم چرااینثدرناامیدی  خدابزرگه  حالامبلغ کمی کمک کن  ولی پس اندازتوداشته باش

احتیاجی ندارم بهش اصصصصصصلا سر لجبازی و روکم کنی گرفتم نمیرمم نمیخوامش اصلا

برو هلال احمر شهرتون عزیزم البته همونجا نگو 70 ملیون میخوام بدم یکم پرسو جو کن ببین چه چیزایی کم دارن ی مقدار بده بنظر من جاهای مختلف کمک کن بهزیستی هم خوبه چیزی بگیر ببر برای بچها بقدری خوشجااال میشن که نگو 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

نمیرمم این پولو نمیخوام اصلا سر لج بازی گرفتم احتیاجی ندارم بهش

میتونی خوراکی و غذا بگیری برای پایین شهر 

میتونی زنگ بزنی یا با یه سرچ شماره حساب هلال احمر رو پیدا کنی

با بیمارستان میتونی هماهنگ کنی

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
احتیاجی ندارم بهش اصصصصصصلا سر لجبازی و روکم کنی گرفتم نمیرمم نمیخوامش اصلا

ببین تو ی حساب بذار دست بهش نزن ازشم استفاده نکن

چیزی که خار اید روزی به کار اید

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز