2777
2789
مدت ۷سال بود با دوست پسرم رابطه داشتم و به دلیل اینکه اینکه شرایط مالی‌اش خیلی ضعیف بود نتونستیم ازد ...

عزیزم من تو زندگیت نیستم ک ببینم چ کاری درست ترہ ولی تو واقعا اگر مطمئنی دوست دارہ بھش ی فرصت دیگ بدہ چون ادما اشتباہ میکنن تو زندگیشون ...ھرچند اشتباہ ایشون خیلی زشت بودہ ...اخرش اگ واقعا بین عقلت و دلت شک کردی ب ی نفر مطمئن بگو برات استخارہ کنہ عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته‌ی قبل اینکه خیانت کنه انقدر از بی مهریاش دلم شکسته بود که به خدا التماس کردم اگر چیزی هست خدایا ...

و اینم بگم اگر استخارہ کرد ھر چیزی ک دراومد باید انجام بدی چون کاملا سپردی ب خداوند تصمیمتو ۔بازم تو خودت بھتر از من و بقیہ میدونی اون ادم لایق بخشش ھس یا ن 

و اینم بگم اگر استخارہ کرد ھر چیزی ک دراومد باید انجام بدی چون کاملا سپردی ب خداوند تصمیمتو ۔بازم تو ...

مرسی عزیزم ولی دفعه‌ی اول که اینکارو کرد افتادم تو بیمارستان چجور آدمیه که ادای دوست داشتن داره و انقدر کسیو که این همه سال پیشش بوده آزار میده مشاوره هم که میرم با جزئیات اخلاقیشو تعریف کردم میگه نه تمومش کن

و خانواده‌ام که به شدت مخالفند. خودم هم میترسم بازم اینکارو بکنه و بخودم بیام ببینم چقدر اشتباه کردم تو زندگیم