2777
2789
مدت ۷سال بود با دوست پسرم رابطه داشتم و به دلیل اینکه اینکه شرایط مالی‌اش خیلی ضعیف بود نتونستیم ازد ...

عزیزم من تو زندگیت نیستم ک ببینم چ کاری درست ترہ ولی تو واقعا اگر مطمئنی دوست دارہ بھش ی فرصت دیگ بدہ چون ادما اشتباہ میکنن تو زندگیشون ...ھرچند اشتباہ ایشون خیلی زشت بودہ ...اخرش اگ واقعا بین عقلت و دلت شک کردی ب ی نفر مطمئن بگو برات استخارہ کنہ عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته‌ی قبل اینکه خیانت کنه انقدر از بی مهریاش دلم شکسته بود که به خدا التماس کردم اگر چیزی هست خدایا ...

و اینم بگم اگر استخارہ کرد ھر چیزی ک دراومد باید انجام بدی چون کاملا سپردی ب خداوند تصمیمتو ۔بازم تو خودت بھتر از من و بقیہ میدونی اون ادم لایق بخشش ھس یا ن 

و اینم بگم اگر استخارہ کرد ھر چیزی ک دراومد باید انجام بدی چون کاملا سپردی ب خداوند تصمیمتو ۔بازم تو ...

مرسی عزیزم ولی دفعه‌ی اول که اینکارو کرد افتادم تو بیمارستان چجور آدمیه که ادای دوست داشتن داره و انقدر کسیو که این همه سال پیشش بوده آزار میده مشاوره هم که میرم با جزئیات اخلاقیشو تعریف کردم میگه نه تمومش کن

و خانواده‌ام که به شدت مخالفند. خودم هم میترسم بازم اینکارو بکنه و بخودم بیام ببینم چقدر اشتباه کردم تو زندگیم