2777
2789
عنوان

توده در گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8679 بازدید | 54 پست
اگه نیاز به نمونه نیست پس منظورش از اینکه پیگیری کن چی بوده

اونايي كه ندول دارن حتما بايد پيگيري كنن ببينن ماهيتش تغيير كرده يا بزرگتر شده ... اگه تغيير نكرده باشه كاريش ندارن ... من ماهها داشتم پرس وجو ميكردم شش هفت تا دكتر عوض كردم همشون همينو گفتن

عه ببخشيد ٦ ميل و ١٣ سانت.. تا جاييكه من اطلاع دارم وقتي اذيت نكنه عمل نميكنن بعدشم اگه كار ب عمل بك ...

من با دکتر جراحم ک صحبت کردم گفت حین جراحی تصمیم میگیرم که کامل بردارم یا نه. دکتر جراحم یکی از بهترینها توی شیراز هست. عزیزم اگر بالای یک سانت داری یه نمونه سوزنی بدی ضرری نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونايي كه ندول دارن حتما بايد پيگيري كنن ببينن ماهيتش تغيير كرده يا بزرگتر شده ... اگه تغيير نكرده ب ...

آره عزیزم اگر خوش خیم باشه ممکنه بعدا تغییر ماهیت بده  اما با سونو به تنهایی مشخص نمیشه

سلام عزیزم بهتری؟ میشه خصوصی پیام بدی اخه من هم جراحی تیرویید کردم من بلد نیستم درخواست بدم

عزیزم من درخواست دوستی دادم تا قبول نکنید نمستونم خصوصی پیام بدم

من ندول خوش خیم تیروئید داشتم علائم دوستتون چی بود من انگار یه چیزی چسبیده سمت راست گلوم 

چند سانت بود ندول شما.و خوشخیم بود چرا جراحی کردن؟تیرویید هم برداشتن؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
چند سانت بود ندول شما.و خوشخیم بود چرا جراحی کردن؟تیرویید هم برداشتن؟

واسه من کیست بود یک سانت بود

کامل تیروئید مو برداشتن 

تست سوزنی ماهیتشو مشخص نکرد مجبور شدم کامل بردارم ولی خدارو شکر خوش خیم بود

واسه من کیست بود یک سانت بود کامل تیروئید مو برداشتن  تست سوزنی ماهیتشو مشخص نکرد مجبور شدم ک ...

خدا رو شکر خوشخیم بود.الان بدون تیرویید مشکلی ندارید؟اضافه وزن نمیاره؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
خدا رو شکر خوشخیم بود.الان بدون تیرویید مشکلی ندارید؟اضافه وزن نمیاره؟

نه هیچی مشکلی ندارم فقط باید هر 6 ماه آزمایش بدم برای تنظیم قرص. من که اصلا چاق نشدم 

نه هیچی مشکلی ندارم فقط باید هر 6 ماه آزمایش بدم برای تنظیم قرص. من که اصلا چاق نشدم 

سلام 

شما این احساس توده توی سمت راست بالای گلو و حلقتون خوب شده؟! منم این حس و دارم مدتیه 😭😭 میزنه به گوش راستم درد میکنه …

سونو و دکتر رفتم میگن چیزی نیست ولی من کاملا حسش میکنم قورت دادنی … خیلی هم اون ناحیه ترشح و خلط داره 

خیلی نگرانم چیزی باشه …😭