ی نفر مزاحمم شده بود و فحشای خیلییی زشت بهم داد و پیشنهاد های خیلی بدی داد و من از ترس شوهرم چون خیلی غیرتی و شکاک هست پاکشون کردم بعد دیدم ول نمیکنه داره برام شر میشه ب شوهرم گفتم..میدونم اینی ک مزاحمم شده اشنا هست اخه اسم و همچیمو میدونه و اینکه آمار خودمو شوهرم و همچیو داره ب شوهرم گفتم کلی بهم دری وری گفت بعد رفت شکایت هم کرد ولی چون من پیاما اینا رو پاک کردم مدرک معتبری نداریم ک دادگاه یکمی اهمیت بدع حالا شوهرم هی از دیشب تا حالا میگ اگر چیزی نبود تو پاکشون نمیکردی یه ریگی ب کفشت هست و اینا بچها امکانش هس یه برنامه باشه پیاما رو برگردونه ؟خواهش میکنم راهنمایی کنید
خود قاضی باید حکم بده. به شما هم نشون نمیدن. حالا نمی دونم تحت چه شرایطی، فکر نکنم بره مسائل پیش و پا افتاده قاضی حکم پرینت بده
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
خوب مزاحمه ول نمیکرد همینجور زنگ میزد داشت برام شر میشد
والا یبار همین اتفاق برا خواهرم افتاد پیامها رو هم داشت سه روز هم تو دادسرا میرفت میومد اخرشم حرفش به جایی نرسید الکی وقتتو تلف نکن تو دادگاه شمارشو گیر بیار بده شوهرت
استارتر گرامی اگه بهتون زنگ هم زده و خط بنام خودتونه پرینت به خودتون میدن. در ضمن برنامه های ریکاوری اس ام اس رو برمیگردونه ولی شبکه های اجتماعی رو نه که شما میفرمایبد اس داده اون شخص
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"