2777
2789
عنوان

مزاحممم

380 بازدید | 25 پست

ی نفر مزاحمم شده بود و فحشای خیلییی زشت بهم داد و پیشنهاد های خیلی بدی داد و من از ترس شوهرم چون خیلی غیرتی و شکاک هست پاکشون کردم بعد دیدم ول نمیکنه داره برام شر میشه ب شوهرم گفتم..میدونم اینی ک مزاحمم شده اشنا هست اخه اسم و همچیمو میدونه و اینکه آمار خودمو شوهرم و همچیو داره ب شوهرم گفتم کلی بهم دری وری گفت بعد رفت شکایت هم کرد ولی چون من پیاما اینا رو پاک کردم مدرک معتبری نداریم ک دادگاه یکمی اهمیت بدع حالا شوهرم هی از دیشب تا حالا میگ اگر چیزی نبود تو پاکشون نمیکردی یه ریگی ب کفشت هست و اینا بچها امکانش هس یه برنامه باشه پیاما رو برگردونه ؟خواهش میکنم راهنمایی کنید 

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توتلگرام بود پیاماش؟؟؟

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘

من نمیدونم ولی موبایل فروشیا بلدن برگردونن،پرینتم میتونید بگیرید از طرف دادگاه

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

اگه قاضی حکم بده مخابرات پرینت پیامک ها رو میده

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

منم یه مزاحم تلفنی داشتم به داداشم گفتم که جوابشو بده آخرشم خودم از داداشم سیلی خوردم...گفتم دیگه غلط کنم هر کی مزاحمم شد به کسی بگم!!!!!

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....

فکرکنم اگ دادگاه درخواست بدی پیامتو میتونن بیارن یابروموبایل فروشی ریکاوری کن

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿
منم یه مزاحم تلفنی داشتم به داداشم گفتم که جوابشو بده آخرشم خودم از داداشم سیلی خوردم...گفتم دیگه غل ...

من داشت برام شر میشد شکاک بود بدترم شد 

یه صلوات برای پدر و مادرم بفرستید❤🌹
موبایل فروشی میتونه؟

بله

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘