ی نفر مزاحمم شده بود و فحشای خیلییی زشت بهم داد و پیشنهاد های خیلی بدی داد و من از ترس شوهرم چون خیلی غیرتی و شکاک هست پاکشون کردم بعد دیدم ول نمیکنه داره برام شر میشه ب شوهرم گفتم..میدونم اینی ک مزاحمم شده اشنا هست اخه اسم و همچیمو میدونه و اینکه آمار خودمو شوهرم و همچیو داره ب شوهرم گفتم کلی بهم دری وری گفت بعد رفت شکایت هم کرد ولی چون من پیاما اینا رو پاک کردم مدرک معتبری نداریم ک دادگاه یکمی اهمیت بدع حالا شوهرم هی از دیشب تا حالا میگ اگر چیزی نبود تو پاکشون نمیکردی یه ریگی ب کفشت هست و اینا بچها امکانش هس یه برنامه باشه پیاما رو برگردونه ؟خواهش میکنم راهنمایی کنید
من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمیخوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
من نمیدونم ولی موبایل فروشیا بلدن برگردونن،پرینتم میتونید بگیرید از طرف دادگاه
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟
من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمیخوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘