ghmohanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 عنوان لازانیا🙁 93 بازدید | 9 پست دوستان من قبلا این لازانیا رو از هایپر میگرفتم اما الان دیگ نمیادبنظرتون چه مدل دیگه ایی خوشمزست؟!اخه من چندسال از این مدل درست میکردم 1399/01/06 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Belle عضویت: 1395/06/24 تعداد پست: 22144 Mac مانا زر عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
ghmohanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 Mac مانا زر اخه سفت شد خواهرم ک درست کرد🙁 منم برا همین نگرفتم
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 اخه سفت شد خواهرم ک درست کرد🙁 منم برا همین نگرفتم خب باید سس سفید مخصوص براش درست کنی خیلی نرم و لذیذ میشهبین لایه هاش و روش مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
ghmohanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 خب باید سس سفید مخصوص براش درست کنی خیلی نرم و لذیذ میشه بین لایه هاش و روش اره همیشع سس بشامل درست میکنم حالا اینبار خودم امتحان کنم ببینم چی میشه مرسی از راهنماییت عزیزم
ghmohanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 منم لازانیا دلم خواست😁😁😁 خیلی وقته درست نکردم رولی هم خوبه😝 اره خوشمزسسس😂خب الان درست کننن عزیزم
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 اره خوشمزسسس😂خب الان درست کننن عزیزم همسرم یه مدته پنیر پیتزا نمیخوره😝😝😝دیگه درست نکردماخرین تاپیکمم سر بزن یکم گرسنت شه😁😁😁 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
ghmohanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/14 تعداد پست: 868 همسرم یه مدته پنیر پیتزا نمیخوره😝😝😝دیگه درست نکردم اخرین تاپیکمم سر بزن یکم گرسنت شه😁😁😁 من کلا بدون پنیر پیتزااا درست میکنم خیلی خوشمزه میشه با سس بشامل فراوون توام امتحان کن
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 من کلا بدون پنیر پیتزااا درست میکنم خیلی خوشمزه میشه با سس بشامل فراوون توام امتحان کن جالبه مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا