2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 25 پست
از اول شوهرتو دوست نداشتی؟  الان احساست بهش چطوریه؟ ازش انزجار داری یا دوستش نداری؟

اصلا دوسش ندارم اصلا از حس خودم مطمئنم قبلاً فقط به خودم تلقین میکردم که آره مرد اول و آخر زندگیمه اما چند وقتیه خسته شدم دلم نمی‌خواد حداقل به خودم دروغ بگم که دوسش دارم چون هیچ حسی بهش ندارم نه انزجارم نمیشه بهش گفت ولی وقتی نیست حالم خوب تره صداشو که نشنوم بهتره وقتی کاری به کارم نداره بهترم 

من عاشق شوهرم شدم خانوادم گفتن نه ولی من پامو کردم تو ی کفش ک الا بلا اینو میخام کور بودم کر بودم گفتن خانواده ها بهم نمیخوره اصلا ظاهرا هم بهم نمیخورید عشق کشکه اینا هوسه خودم گفتم نه ولی همش درست بود خانواده هامون ک اصلااااا بهم نمیخورد خودمون هم بهم نمیخوردیم بعد ازدواج بدتر هم شد هفت سال از زندگیم میگذره همو دوست نداریم ولی ی نقطه مشترک داریم اونم جفتمون از خودمون میزنیم برای بچه هامون.اولویت اول جفتمون پسرامون هست ما حتی بخاطر پسرامون دعوا هم نمیکنیم ک اونا استرس نگیرن یا بحثی پیش بیاد سریع کوتاه میایم و جمع میکنیم ک اونا ناراحت نشن.خیلی اخلاقامون شبیه هم شده ولی واقعیته ک علاقه ای بهم نداریم.یعنی اگه داریم زندگی میکنیم فقط ب خاطر بچه هامونه.

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق شوهرم شدم خانوادم گفتن نه ولی من پامو کردم تو ی کفش ک الا بلا اینو میخام کور بودم کر بودم گف ...

باورت نمیشه چقدر حالتو درک میکنم چون منم تنها دلیلم براادامه خونوادمو خواهرمو داداشم ولی من مگه چند بار می‌خوام بدنیا بیام مگه چند سال حق زندگی دارم 

اصلا دوسش ندارم اصلا از حس خودم مطمئنم قبلاً فقط به خودم تلقین میکردم که آره مرد اول و آخر زندگیمه ا ...

گلم 

سوره طلاق بخون ارتباطتون بهتر میشه

هزار و یک مرتبه ذکر "یا وَدود" بگو فوت کن به آب هردو ازش بخورید محبت بینتون زیاد میشه... 

دعاهایی که مهر و محبت بین زن و شوهر زیاد میکنه بخون

وقتی شوهرت عیبی نداره و ازش راضی هستی، چرا تو این آشفته بازار این جامعه طلاق بگیری؟ 

اولین سؤال مردم اینه چرا طلاق گرفت؟ بنظرت دوستش نداشتم دلیله؟ نگو نظر مردم مهم نیست چون همین مردم بعدش میخوای بیان خواستگاریت

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
باورت نمیشه چقدر حالتو درک میکنم چون منم تنها دلیلم براادامه خونوادمو خواهرمو داداشم ولی من مگه چند ...

اولای پستشو هم بخون! 

گفته عاشق بودیم و به اینجا رسیدیم! 

دچار یه نوع روزمرگی شدی! فکر میکنی با طلاق شرایطتت عوض میشه! خودت باید یه تکونی به زندگیت بدی و تنوع و هیجان واسه خودت و شوهرت ایجاد کنی! 

دوست داشتنو خودت به وجود بیار دختر خوب! 

به خوبیای شوهرت فکر کن! تاپیک یکی مونده به آخر منو بخون! 

با وجود همه مشکلات خوبیای همسرم نمیتونم ندید بگیرم. اما مشکلاتمون زیاده که نمیتونم ادامه بدم... 

هیچوقت اینجوری توجیه نکن که رفتار فلان آخوند باعث شد از دین زده بشم!!! چون رفتار یه پزشک، تو رو از علم و توصیه های پزشکی زده نمیکنه!!! 
اصلا دوسش ندارم اصلا از حس خودم مطمئنم قبلاً فقط به خودم تلقین میکردم که آره مرد اول و آخر زندگیمه ا ...

دقیقا مث من با این تفاوت که من شونزده سالگی نامزد کردم اون موقع معیارم فرق میکرد بچه بودم فکر میکردم دوستش دارم ولی....

گلم  سوره طلاق بخون ارتباطتون بهتر میشه هزار و یک مرتبه ذکر "یا وَدود" بگو فوت کن به آب هردو ...

یه دلبر دیگه مثه شما دارم که مدام بهم انرژی زندگی میده چقدر خوبه آدمایی دورت باشن که بدون هیچ حس منفی بهت کمک کنن ان شاء الله سلامت باشین

یه دلبر دیگه مثه شما دارم که مدام بهم انرژی زندگی میده چقدر خوبه آدمایی دورت باشن که بدون هیچ حس منف ...

ممنون عزیز دلم

تو هم منو دعا کن

زیاد هم تو نخ داستانهای عاشقانه و روابط عاشقانه این و اون نباش

من همسن تو بودم تو خوابگاه بودم، یه وقتایی که میدیدم بعضی ها چه رابطه عاشقانه با دوست پسر یا.... دارن از تنهایی خودم دلم میگرفت! 

اما وقتی بعدش میدیدم بخاطر دعوا با همون دوست پسر چقدر دارن عذاب میکشن میفهمیدم عشق فقط خداست و ائمه.... 

فقط اونها هستن که همیشه میتونی عاشقشون بمونی... 

باقیش گذریه... 

تازه خیلی زندگیها هم که همدیگه رو دوست دارن اینقدر مشکلات و اختلافات دیگه دارن که دوست داشتنه اون وسط ها گم شده یا اصلا دیده نمیشه... 

یه دلبر دیگه مثه شما دارم که مدام بهم انرژی زندگی میده چقدر خوبه آدمایی دورت باشن که بدون هیچ حس منف ...

یه چیزه دیگه! 

الان به من بگن شرایط آماده است و میتونی با مردی که عاشقش بودی و بهش نرسیدی ازدواج کنی، قبول نمیکردم! چون میدونم اختلاف سلیقه زیاد داریم و با وجودی که عاشق همیم به مشکلات زیادی میخوریم! 

زندگی اینجور نیست که همیشه همه چیز طبق میل ما پیش بره و همه شرایط تو زندگی مهیا باشه... اگه هم اینجور باشه موقتیه.... 

این دنیا نه ابدی هستی و نه جای خوشی ها... 

هرکس به نوعی درگیره... 

طلاق هم مورد نفرت خداست به خودش توکل کن بگو کمکم کن اون محبتی که تو آیه 21 سوره روم گفتی بیاد تو زندگیم... 

در ضمن همه چیزایی که بهت میگم به این دلیله که احساس میکنم دختر متدینی هستی و حرفهامو درک میکنی و محکم و موقر هستی.... 

اما اگر فکر میکنی تو این زندگی نمیتونی پاک بمونی و یه روز خدایی ناکرده به شوهرت خیانت میکنی، ادامه نده.....

اما قبلش حتماً حتماً مشاوره رفتن و ایجاد تنوع برای ایجاد یه زندگی شاد و عاشقانه و دیدن زیبایی های چهره، جذابیتهای رفتاری و اخلاقی و نکات مثبت شخصیت همسر و زندگی زناشوییت و خواندن دعاهای ازدیاد محبت زن و شوهر رو امتحان کن... 

بعدش که شرایطت روحی هردوتون بهتر شد حتماً یه نی نی بیار که کلی شور و شوق و انگیزه به زندگیتون میده! 

موفق و خوش بخت باشی عزیزم 

منو هم دعا کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز