2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 58 پست
مرررسی عزیزم.فحشو داد و تاپیکشو قفل کرد.همه تاپیکاشو قفل کرد تا نتونم جواب بدم.این واسه چند روز پیشه ...

خواهش میکنم عزیز 🌸

ولی به نظرم ارزش این همه ناراحت و درگیری فکری چن روزه شما رو نداشت!!

پیغامی از طرف خدا: نه این که بخوام ته داستان رو لو بدم بی مزه بشه ها. نه! ولی تهش همه چی درست میشه! من درستش میکنم! سعی میکنم تو تاپیکام مطالبی رو عنوان کنم که براتون مفید و کاربردی باشه. 
تو اسکرینی ک. خودش گذاشت هست بعد اون صاف اومد تو تاپیک من و توهین می‌کرد اون فقط یکی از پیاماشه... ا ...

همه برن بخونن تاپیک زیباتو من مشکلی ندارم اونوقت خودشون میفهمن کی اول شروع کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم بی شخصیت انقد ک تو تاپیک زدی و بقیه رو وادار کردی پشت سر من حرف بزنن و غیبت کنن و آومدی تو همه  تاپیکام حرف زدی... خودش تا خرخرت گناهه. لازم نیست ب فکر حلال کردن بقیه باشی دیگه. بای

اره رفته بود تاپیکام و خونده بود فهمیده بود بچه دار نمیشم این و گفت😳

ان شالله خیلی زود ی نی نی کوچولو بیاد بغلت 

راستی چشم و ابروتم خیلی قشنگه 

یاد ترانه علیدوستی افتادم

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
ازین به بعد نباید فوری نظر بدم باید اول صبر کنم ببینم برخورد استارتر با بقیه چجوریه بعد نظرمو بگم بع ...

بعضی ها جنبه ندارن انتقاد بشنون ولی نظر دیگران رو هم میخوان انتظار دارن اگه کارشون هم اشتباهه آدم کارشون رو تایید کنه.

خانم بی شخصیت انقد ک تو تاپیک زدی و بقیه رو وادار کردی پشت سر من حرف بزنن و غیبت کنن و آومدی تو همه& ...

من فقط یه تاپیک زدم اونم همینه که جنابعالی توش تشریف داری.قبلیو قفل کردم صرفا فقط خودت ببینیش نه اینکه کسی بیاد غیبتتو بکنه.بعدشم کسی که میگه بی پدرو مادر حقشه  واسش تاپیک بزنی.خیلی کارت زشته میگی بی پدرمادر بعد قفل میکنی.فک میکنی نمیتونم جوابتو بدمء؟؟؟؟؟

مگه تو همون روز توهین نکردی و قفل کردی؟ اتفاقا من ناراحت بودم از دستت میخواستم ب نی نی یار بگم. حوصله نداشتم .. واقعا برات متأسفم ک چند روز همش داری توهین میکنی امروزم بقیع رو آوردی... 

هیچوقت هیچوقت حلالت نمیکنم خانم.. خواهشا دیگه ریپلای نکن. بای

بسته شد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

خداشاهده یه بار تو یه تاپیک یه کاربری به فان یه چیزی گفتم استارترش بهش برخورد ناراحت شد شروع کرد حرفهای بد بزنه اگه من لنگه مانلی بودم بهش میگفتم بی پدرو مادر.ولی شروع کردم عذر خواهی گفتم شوخی کردم اونم کلی خندیدو معذرت خواست و تموم شد رفت.والا بی فرهنگ بازی درنیاوردیم

ان شالله خیلی زود ی نی نی کوچولو بیاد بغلت  راستی چشم و ابروتم خیلی قشنگه  یاد ترانه علی ...

مرسی عزیزم😍😍😍😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹