2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 58 پست
تا حالا بهت گفتن هرزه؟؟؟  گفتن شوهرت دادن یه نون خور کم بشه از خونشون  هنه اینارو تو سای ...

نمیدونم چی بگم؟من خیلی رو پدرمادرم حساسم اخه.تاحالا ازارشون به هیچکس نرسیده قلبم درد میگیره یکی بیاد بیخودی بهم بگه بی پدر مادر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا بعضیا چقدددر بیشعورن اینطور زنا احساس میکنم خیلی سلیطن 

اره رفته بود تاپیکام و خونده بود فهمیده بود بچه دار نمیشم این و گفت😳

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

نمیدونم کیه این کاربره ولی بنظرم یه آدم خودش میتونه همه این توهین هایی رو که بهت کرده رو بزاره اول اسم خودش وقتی به پدر و مادر بی گناه یه آدم بی دلیل و منطق توهین میکنه.آه دل شکسته آدم تا اون بالا پیش خدا میره ها.بترسید از آه همدیگه.

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_2     لطفا به اون ...

مرررسی عزیزم.فحشو داد و تاپیکشو قفل کرد.همه تاپیکاشو قفل کرد تا نتونم جواب بدم.این واسه چند روز پیشه.من چند روزه انلاین نبودم امروز اومدم دیدم چندتا تاپیک داره قفل نیست رفتم اونجا بهش گفتم که حلالت نمیکنم

میخواست عکس پسر همسایه رو بزاره.یه کاربر گفت شاید از اینستا عکسشو داره.من فقط گفتم چرا باید اینستای ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن اصلا برات مهم نباشه قرار نیست که همه ی آدما مث هم باشن.هر کی اینجا هر چی دلش میخواد مینویسه.

منم هیچوقت حلالت نمیکنم چون قبل از اینکه ب خودم چیزی بگی صاف رفتی ب پدر مادرم و خانوادم.... 

اونی ک نباید ببخشه منم برات متأسفم ک راحت توهین میکنی و توقع داری هیچ جوابی نشنویی. دیگه صدا نکن الکی بای

چقققد بیشعور.ول کن عزیزم به حرف گربه سیاه بارون نمیباره

من این حا بیشتر از هر کس دیگه ای ازار دیدم بخوام تعریف کنم مغزت سوت میکسه فقط در همین حد بگم حرف هیچ کس برات مهم نباشه یه بی شخصیت که معلوم نیس کیه و چیه ارزش نداره حتی بهش فک کنی

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹
عزیزم خودتو ناراحت نکن اصلا برات مهم نباشه قرار نیست که همه ی آدما مث هم باشن.هر کی اینجا هر چی دلش ...

ازین به بعد نباید فوری نظر بدم باید اول صبر کنم ببینم برخورد استارتر با بقیه چجوریه بعد نظرمو بگم بعضیا واااقعا بی فرهنگن.

منم هیچوقت حلالت نمیکنم چون قبل از اینکه ب خودم چیزی بگی صاف رفتی ب پدر مادرم و خانوادم....  ا ...

والا شماام اسکرین بذار 

اون فحش داد تو چرا فحش دادی 

منم هیچوقت حلالت نمیکنم چون قبل از اینکه ب خودم چیزی بگی صاف رفتی ب پدر مادرم و خانوادم....  ا ...

من گفتم تربیت نداری .نگفتم بی پدرو مادر که.اینو نگی چی بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.؟

نمیدونم چی بگم؟من خیلی رو پدرمادرم حساسم اخه.تاحالا ازارشون به هیچکس نرسیده قلبم درد میگیره یکی بیاد ...

منم دقیقا اینجوریم اصلا نمی تونم تحمل کنم بخاطر همین وقتی اولین فحشو که میده کسی میفهمم چه ادمی اصلا دیگه باهاش هم کلام نمیشم چون میدونم بدتر میشه

بهترین کار همینه عزیزم بسپار به خدا 

دیشب تو ی تاپیکی فقط به خانومه گفتم داری استارتر رو ناراحت می کنی درصورتی که بحث این نیست باور نمیکنی به همه اونایی که مخالفش بودن گف اینکاره هستین به منم گف ... مردم رو نخور 

من جوابشو ندادم ولی ی خانمه گف هرچی میگی به خودت و اینا 

ی فشایی به اون خانمه داااد اون خانم مثل شما خیلی ناراحت شد گف خیلی دلم شکست 

اونم قطع دسترسی شد

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
والا شماام اسکرین بذار  اون فحش داد تو چرا فحش دادی

تو اسکرینی ک. خودش گذاشت هست بعد اون صاف اومد تو تاپیک من و توهین می‌کرد اون فقط یکی از پیاماشه... اونجا ک من جوابشو دادم نگاه کن.... شما هم ک خبر ندارین بیخود توهین و قضاوت نکنین مثلا میخواین بگین خیلی خوبین خوبیتون جور دیگه نشون بدین ن با توهین ب کسی ک آزارش ب شما نرسید