2777
2789

در مورد شکل خوابیدن توی بارداری بعد سه ماهگی  سوال دارم ازتون: 

اگر یه جوری به پهلو بخوابم که بغل شکمم هم روی زمین باشه، برای بچه خطر داره؟ احساس درد هم ندارم . فقط تازگی ها خیلی بالاتر ،توی دنده هام احساس کشش پوستی خفیفی دارم. 

آخه نمی تونم واقعا خیلی سیخ به پهلو خواب برم، چون باید یه ذره به سمت زمین متمایل شم و پهلوی شکمم هم روی زمین باشه تا خوابم ببره. 

البته یه لحاف گوله شده مث بالش بارداری بغل می گیرم و لای پامم یه بالش سبک می ذارم که کمک می کنه به پهلو بمونم و صاف نشم توی خواب. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقامنم اینطورم.سوال منم هست

من البته خوندم که حتی اگر بیدار شدید و دیدید که صاف صاف خوابیدید، نگران نشید، بدن توی خواب شکلی رو که راحته انتخاب می کنه، اما با این حال شبا با هر بار اینور و اونور شدن ،بیدار میشم و گاهی هم استرس می گیردم نکنه خوابیدم روی بچه و ... 

من البته خوندم که حتی اگر بیدار شدید و دیدید که صاف صاف خوابیدید، نگران نشید، بدن توی خواب شکلی رو ک ...

منم این حس ودارم.یه خواب آروم واسم شده آرزو

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
سخت نگیر فقط هر چی ماهت بالاتر میره دیگه یاد بگیر به پشت نخوابی چون آخراش وزن بچه زیاد میشه براش خطر ...

درسته، راستش من اصلا از اواخر دواهگی دیگه به پشت نمی خوابم. الانم از هفته ی آینده انشاالله وارد ماه چهارم میشم، آخه گاهی شکمم یه تیر کوچولو می کشه که جامو عوض می کنم درست میشه، می خوام ببینم نکنه طفلی تحت فشاره. 

من ک عادت دارم روی شکمم بخابم اگرم ب پشت یا سمت چپ بخوابم خیلی تهوع میگیرم

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
درسته، راستش من اصلا از اواخر دواهگی دیگه به پشت نمی خوابم. الانم از هفته ی آینده انشاالله وارد ماه ...

نترس طفلی هنوز کلییی جاداره هر کاری بخواد بکنه، بعد هم به صدای بدنت گوش کن و کاری که راحت نیستی انجام ندا