2777
2789
عنوان

روز و شبم جاشونو عوض کردن

499 بازدید | 40 پست

سلام من و خانوادم کلا بعد از تعطیلی های کرونا سیستم بدنمون ریخته بهم. یعنی شبا تا صبح بیداریم و روزا تا بعد از ظهر خوابیم منم از این موضوع به شدت بدم میاد ولی نمیدونم باید چیکار کنم که شب خوابم ببره و صبحم زودتر پاشم.

اصلا تو این دوران کرونا من ظهرو ندیدم ساعت ۷ یا ۸ صبح خوابیدم ساعت ۷ یا ۸ شب بیدار شدم😐

راه حلی ندارین من از این وضع درام؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا شبا خونه ما بخواب ۱۲ خاموشی زده میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ما هم همينيم تازه اهل خونه رفتن بخوابن

خب از این وضع ناراضی نیستی؟

خواب شب برا بدن خوبه منم قبل این تعطیلات باشگاه میرفتم به طور حرفه ای تکواندو کار میکنم با این اوضاع آمادگی بدنم میشه صفر

چیکارکنم؟

درسته كه خواب شب براي بدن چيز ديگست ولي نه اصلا ناراضي نيستم چون روزا خيلي زودتر ميگذرن اينجوري واسمون ايشالا اوضاع درست بشه روال ما هم برميگرده به حالت قبل 

فيلم ميبينيم بيشتر همه چيز علاج داره خواهر فقط يه مردنه كه علاج نداره سخت نگير اين روزها هم ميگذره بعداً واست ميشه خاطره