Hana مدیر استارتر عضویت: 1396/01/10 تعداد پست: 4525 عنوان قلب کودک ۷ ساله 102 بازدید | 5 پست باید چن بزنه؟ 1399/01/06 | 05:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92311 نمیدونم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
mahnazzzam عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 3417 بزرگسالا بین ۶۰ تا ۱۱۰خردسال باید بیشتر باشه دیگهزیر ۱۵۰...فراموش کردم!چنده؟ دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو
مه_سو عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 1409 میانگین۹۱ اما از ۵۳ تا ۱۲۳ نرماله تو مثل حاصلِ کارِ کمال الملک نقاشی😊 ولی من خطخطیهای کجِ یک آدمِ ناشی