2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خیلی مردها پاک بودن و... براشون مهم نیس تازه لذت میبرن از اینک زنشون با کسایی دیگ بوده شایدم به قیافشون نیاد من با یه پسره اشناشدم یه چیزایی میگفت که مخم سوت میکشید از اینک زنش یا دوس دخترش با کسی دیگ باشه لذت میبرد تازه دندانپزشکم بود به قیافشم نمیومد بیشعور از ابروشم نمیترسید فهمیدم با زن داییشم بوده 

فک کنم خیلی سیاست داره که اینطوری دل برده.بچه نداره؟

نه الان چند سالیه که اقدامن ولی هنوز باردار نشده چند سری دکتر رفته بود ولی فعلا که خبری نیست 

خیلی باسیاست و با اعتماد بنفسه خدایی نمیدونم چیکار میکنه

خب خیلی مردها پاک بودن و... براشون مهم نیس تازه لذت میبرن از اینک زنشون با کسایی دیگ بوده شایدم به ق ...

اون ديگه خيلي اشغال بوده

ولي خيلي مردها هم هستن ك گذشته طرف براشون مهم نيس

آينده براشون اهميت داره و اينكه با اون زن خوشبخت باشن

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
نه الان چند سالیه که اقدامن ولی هنوز باردار نشده چند سری دکتر رفته بود ولی فعلا که خبری نیست  ...

دمش گرم..

ادم میمونه توزندگی بعضی ها

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

2790
2823
2791
2779
2792