2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید عموت گفت که دختر نبود یاخودت فهمیدی یا زن عموت خودش بهت گفت؟؟

نه عزیرم قبلا یا یک از اشناهای دیگممونم بوده میرقته خونه پسره میمونده اصلا اونم میخواستتش

چندسالشه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

نه عزیرم قبلا یا یک از اشناهای دیگممونم بوده میرقته خونه پسره میمونده اصلا اونم میخواستتش

خب اصلا شاید کاری نکرده بودن هر دختری که دوس پسر داشته باشه بره پیشش ینی باکره نیس؟؟؟؟؟؟؟

من فقط ميدونم اين حرفارو بزار كنار

و خوشحال باش ك عموت انقدر زنشو دوس داره

دوست نداشتن همو هرروز دعوا و خونريزي بود خوب بود؟؟؟؟

خودتم دختري از اين حرفا نزن 

هر چي ديدي و شنيدي روبنداز دور 

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
الان خب ۳۳ سالشه ولی الان ۱۰ سالی میشه با عمومه

طبق گفته هات 

الانم اینجور آدمیه؟؟

اگ نه که هممون یه شیطنتایی کردیم هیچ کس بی گناه نیست

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
الان خب ۳۳ سالشه ولی الان ۱۰ سالی میشه با عمومه

فک کنم خیلی سیاست داره که اینطوری دل برده.بچه نداره؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز