2777
2789
عنوان

احساس تنگی نفس و چیزی در گلو

23760 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من چند روزه حس میکنم ی چیزی تو گلومه وسطش و یکمم نفس تنگی دارم خیلیم استرس دارم و ترسوام شما میدونید دلیلش؟ یا تا حالا اینحوری شدید؟؟

لطفا بگین هرکی تجربشو دارع

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از. استرسه من قبلا تجربشو. داشتم

واقعاا منم استرس دارم ولی الان تو نت داشدم میخوندم ی پسری نوشته کرونا گرفته بوده بعد میگف اولش حس میکرده ی چیزی مثل لقمه تو گلوش گیر کرده خیلی ترسیدم گفدم نکنه کردنا گرفده باشم با وضعم نمیشه بری دکتر😭

احتمالا از معدت باشه  یا سردیت شده یا رودل کردی یا معدت ضعیف شده هضم نمیکنه

من اخع زود استرس میگیرم خیلیم ترسوام و زودم عصبی میشم اگ بعش فک کنم بیشدر میشه و تزدیکه گریم بگیره شایدم معده اس چون بعضی موقع ها حس میکنم دارم ترش میکنم ادم تو این وضعیت نمیتونه بره دکتر😭 دارم دیوونه میشم  فقد کرونا نباشه😭

من الان چندروزه سردرد و چشم دردم کرونا یادم رفته همش استرس اینو دارم نکنه مغزم چیزیشه

نمیدونم من ک اخبارو ک میبینم علائم و میگ حس میکنم همشو دارم تز بس تلقین میکنم ب خودم 😒😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز