2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیزیک گاج نقره ای عالیه.

من اونموقع ۸۰ درصد تستهاش رو زده بودم.

البته من نظام قدیم بودم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

اگه ضعیفه از درس نامه خوب شروع کن یا دی وی دی 

کتاب مثل میکرو و خیلی سبز درس نامه هاش خوبن یادت باشه اول کتاب درسی رو خوب بخون بعد

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
به نظرتون کلاس برم؟

۹۹ کنکور داری؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
نه ۱۴۰۰

آره به نظر من حتما برو.

فقط یه استاد خوب انتخاب کن.

عمومی ها چی؟

من ادبیات رو از کتابهای دکتر سبطی و گاج سبز میخوندم.

نه ۱۴۰۰

پس اگه ۱۴۰۰ هست کنکورت.. و ضعیفی.. بنظرم بهترین کار اینه که تو کلاسای یه استاد خوب و باتجربه شرکت کنی.. اگه مشکل هزینه نداری کلاس گروهی و خصوصی خیلی بهتر جواب میده برا این نوع درسا.. در کنار اون کلاسا از به کتاب خوب هم تستا رو کار کن.. استادت معرفی میکنه.. بهرحال ما اکثرا نظام قدیمیم.. وقت کافی داری.‌ نگران نباش