2777
2789
دینی و عربی چی بعد به نظرتون اگه عربی همه ی درسا رو کلاس بردارم ضرر میکنم؟

طبق گفته ی آموزشگاه ۹۰درصد عمومی هارو تابستون میبندن و در سال تحصیلی فقط دوره میزارن اونم ماهی یکبار

دینی و عربی چی بعد به نظرتون اگه عربی همه ی درسا رو کلاس بردارم ضرر میکنم؟

ببین وقتت محدوده.

بهتره همه کلاس ها رو شرکت نکنی.

مثلا عمومی ها رو خودت بخون و تست بزن در نهایت کلاس های جمع بندی رو شرکت کن.

من دین و زندگی هم گاج نقره ای خوندم.

زیپ هم شنیده بودم خوبه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبق گفته ی آموزشگاه ۹۰درصد عمومی هارو تابستون میبندن و در سال تحصیلی فقط دوره میزارن اونم ماهی یکبار

اگه فکر میکنی نیاز داری برو.

من شخصا فقط کلاس های نکته و تست عمومی ها رو شرکت کردم.

خصوصا دین و زندگی آخرش باید خودت بخونی.حفظیه کاملا.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عمومی هارو خودم بخونم میتونم از پسش بر بیام؟

بستگی به خودت داره عزیزم.

بشین فکر کن ببین پایه درسیت چطوره.

اگه فکر میکنی نیازه کلاس شرکت کن.

ولی از الآن شروع کن بخون.

موفق باشید♥️

شما هم عزیزم.

زمان رو از دست نده.

گوشی رو بذار کنار.

از الآن بچسب به درس.

زیست رو خیلی سبز بخونم خوبه،؟

من جزوه های دکتر عمارلو رو خوندم.

خیلی سبز رو نمیدونم.

چجوری تهیه کنم؟

نمیدونم عزیزم.

من کلاس هاش رو میرفتم اونجا تهیه میکردم.

تو نت سرچ کن.یا اینستا.

اگه پیج داشته باشه باید بهش دایرکت بدی.