khanome_shams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 311 عنوان خانومااااااااااانظرتون 83 بازدید | 11 پست خانومانظرتون درباره لاکم چیه ازخودم ایده دراوردمدستام کوچولوعه دچارکمبودوزنم هستم نمدونم چیکارکنم سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم ! 1399/01/06 | 00:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بشری26 عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3709 فکر کردم چی میخوای بگی....خدافظ من رفتم زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
7869zahra عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 31934 خوبه بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
khanome_shams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 311 فکر کردم چی میخوای بگی....خدافظ من رفتم مگه گفتم وایسا؟؟؟ازادی میتونی بری سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !
بشری26 عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3709 مگه گفتم وایسا؟؟؟ازادی میتونی بری شوخی کردم گلم کنار لاک چیزی حالیم نیست تو عمرم نزدم از بوش خوشم نمیاد زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
khanome_shams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 311 شوخی کردم گلم کنار لاک چیزی حالیم نیست تو عمرم نزدم از بوش خوشم نمیاد خدایی نزدی تاحالا؟ سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !
بشری26 عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3709 خدایی نزدی تاحالا؟ دو بار بچه بودم.هفت سالم بود زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
khanome_shams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 311 دو بار بچه بودم.هفت سالم بود اهامنم توبچگی مشتاق شدم یبارزدم سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !
بشری26 عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3709 اها منم توبچگی مشتاق شدم یبارزدم هم بخاطر اینکه خوشم نمیاد نمی زنم هم اینکه نماز میخونم اذیت میکنه پاک کردنش.. زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
khanome_shams مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 311 هم بخاطر اینکه خوشم نمیاد نمی زنم هم اینکه نماز میخونم اذیت میکنه پاک کردنش.. من فقط موقعی که پریودباشم میزنم خیلی دوس ندارم روی ناخون هام باشه چون حس میکنم زیرش کثیف شده پاکشون میکنم سکوت همیشه به معنای رضایت نیست... گاهی ینی خسته ام ازاینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمیدهند توضیح دهم !