2777
2789
عنوان

مامانا و خانمای مهربون میاین

319 بازدید | 42 پست

سلام امشب دلم خواست یجا درد و دل کنم...

از خاطرات چند سال انتظار و بارداری سختم نمیگم که تا لحظه آخر که زایمان کردم دلم خون بود شکمم یه ذره فقط بزرگ شده بود و زایمان که کردم وارد قسمت دوم سختی هام شدم...

بچه م وزنش کم بود و ضعیف بود و شیر نمیخورد و کاش همه دردم همون بود فتق داشت ۸۰ روزگیش جراحی شد و من نذاشتم کسی بفهمه تا بهمون زخم نزنن،

بازم اون فتقش مشکل ساده ای بود در برابر بقیه اتفاقات، کارم شده پیش متخصص قلب نوزادان متخصص غدد نوزادان متخصص مغز واعصاب نوزادن اورولوژ نوزادان... رفتن و بچه م و هی ببرم این دکتر اون دکتر،

خلاصه درد و رنج زیاد دارم ولی نذاشتم کسی بفهمه فقط این ضعیف بودنش باعث شده همه بهم نیش بزنن، الان ۵ ماه و نیمشه ولی اندازه بچه ۲_۳ ماه ست همچنان شیر نمیخوره خودم وقتی بچه های هم سنش رو میبینم چه تپلن دلم برا دست و پای لاغر پسرم خون میشه...

حالا خودم کم درد دارم نمیدونم من بقیه رو چکار کردم که انقدر عذابم میدن، چند روز پیش اشتباه کردم عکس پسرمو گذاشتم پروفایلم حالا دیروز دختر عمه م عکس بچگی پسرشو فرستاده برام میگه ببین پسرم اینجا ۶ ماهشه😞 خب ۳_۴ برابر پسر من بود فقط میخواست بگه ببین چقدر تپل بوده😔

امروزم رفتم تو گروه خانوادگی که داریم دیدم همه دارن عکس بچه هاشون رو میذارن و هی میگن اینجا ۵ ماهشه اینجا ۶ ماهشه اینجا ۷ ماهشه...

من از خدا فقط سلامتی بچه م رو میخوام اونا که نمیدونن بچه من چیا کشیده و چه داروهایی استفاده میکنه ولی دلم شکسته که میخوان ناراحتم کنن😔

ببخشید طولانی نوشتم دلم گرفته

پسرم شیرخشک میخوره آپتامیل ۱ ولی خب خیلی کم میخوره و اینکه حریره هم بهش میدم ولی وزن نمیگیره میشه اگه میدونید بهم بگین چکار کنم اشتهاش باز بشه بتونه بیشتر بخوره بخدا تا یه ذره شیر میخوره ده بار اشکم درمیاد😞

الهی فداش بشم.. من بچه ندارم تجربه ایم ندارم ولی ازخدا میخوام زودتر خوبش کنه کوچولوی ماهتو. زودتر غذابخوره تپلی بشه

چقدر با غم نوشتی دلم فشرده شد😭

ایشالا به بزرگی خداوند دیگه رنگ بیمارستان هم نبینین

عزیزم اصلا به حرف بقیه اهمیت نده مهم اینه که خدا یه هدیه بهت داده خیلیا تو حسرت همون بچه لاغر هستن مهم سلامتیشه خدا هم جواب اینجور ادما رو میده مطمئن باش

تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی الهی

خدا برات حفظش کنه

به حرف دیگران اهمیت نده

تجربه زیادی ندارم ولی شنیدم سویق هم برا تپل شدن نوزادا استفاده میکنن هم مادرای باردار و شیرده 

یعنی عوارض نداره با یکم تحقیق بهش بده ان شاالله تپل مپل میشه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

من خودم اینطوری بودم ، مامانم میگه خون به دلم کردی انقد اذیت شده که از ترسش تک فرزند موندم!

انشاالله حالش خوب باشه همیشه اونم درست میشه!

چند کیلو الان؟

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
الهی فداش بشم.. من بچه ندارم تجربه ایم ندارم ولی ازخدا میخوام زودتر خوبش کنه کوچولوی ماهتو. زودتر غذ ...

ببخشید ناراحتتون کردم عزیزم ممنون که دعاش میکنید خیلی محتاج دعا هستیم 🌹

این استرس و ناراحتیت به بچت انتقال میدی 

اصلا برات مهم نباشه بی خیال حرف مردم باش خدا رو شکر الان بچه ت سالمه باهاش عشق کن لذت ببر 

ان شاالله چند وقت دیگه به غذا افتاد بهش سرلاک بده ، آب قلم بده وزن میگیره

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
عزیزم اصلا به حرف بقیه اهمیت نده مهم اینه که خدا یه هدیه بهت داده خیلیا تو حسرت همون بچه لاغر هستن م ...

بخدا خودم چند سال حسرت کشیدم الانم فقط سلامتیش برام مهمه فقط موندم چطور بعضیا انقدر راحت میتونن کاری کنن دل یکی بشکنه

بخدا خودم چند سال حسرت کشیدم الانم فقط سلامتیش برام مهمه فقط موندم چطور بعضیا انقدر راحت میتونن کاری ...

جواب دل شکسته رو خدا میده بسپار به خودش

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
ببخشید ناراحتتون کردم عزیزم ممنون که دعاش میکنید خیلی محتاج دعا هستیم 🌹

اصلا جوری نوشتید نرمی دستاش و چهره ی معصومش رو حس کردم.خداحفظش کنه.

ایشالا تمام دعاهات مستجاب بشه از ته دل دعاکردم❤️❤️❤️

ب حرف این آدم نماهایی که میخوان دلتوبسوزونن توجه نکن. خدا ایشالا جوابشونوبده آفرین ک. نزاشتی کسی بف ...

آره بخدا به بدبختی بیمارستان رفتن و جراحیش رو پنهون کردم یجوری هم مهربون رفتار میکنن و ذره ذره حرف بار هدم میکنن که خودمم میمونم چی بگم