2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چاره ای نداری باید تا بعد کرونا صبر کنی و بعد بری سونو

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

از هفته ۱۵دیگه مشخصه چه موقع رفتی؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

دو هفاه دیگه سونو غربالگری دومته دیگه میفهمی

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

دو هفته دیگه

ازعلایمت بگو سردته یا گرمایی شدی؟ از اول تخمدان چپ دردمیکردبیشتر یا راست؟ ترشح بارداریت کمه یا زیا ...

من سردمه ترشحاتم متوسطه تخمدان هم هر دوتاش تیرمیکشه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
ازعلایمت بگو سردته یا گرمایی شدی؟ از اول تخمدان چپ دردمیکردبیشتر یا راست؟ ترشح بارداریت کمه یا زیا ...

عزیز گرمایی شدم شدید .حرارت دارم.تخمدان راست .ترشحات کم.