2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 57 پست
افسرده شدم همین ولی سعی میکنم خودموتغییربدم

باید سعی کنی 

واییی کاشکی من جای تو بودم کاشکی 

فقط میتونم بهت بگم تا ازدواج نکردی 

برو خوش بگذرون فقط همیننننن ی روزی میشه ب حرف من میرسییی ببین کی گفتممم 

اصلا فکر ازدواجو شوهر فلانو از سرت بیرون کن 

حالا شما خوبه من ۲۱ سالمه هروقت برام خاستگار میاد مامانم میگه دخترم بچست ۱۵ ۱۶ سالشه حالامن بهم ۲۵ م ...

من 23سالمه نامزدم ..بابام میگه هنوز زوده 17سالشه خیلی زوده😂😂😂😂اخه چرا سنمو میارن پایین خدااا😂😂😂😂نامزدمو روانی کردن ک زوده..خودمم موندم دوتامون دلمون میخواد زودتر عروسی کنیم اما بابام منا بچه فرض کرده  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید سعی کنی  واییی کاشکی من جای تو بودم کاشکی  فقط میتونم بهت بگم تا ازدواج نکردی  ...

چشم بحرفاتون فکرمیکنم مرسی 

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟
چشم بحرفاتون فکرمیکنم مرسی

قربونت برمم 

میبینی من الان از تو کوچیک تر هستم 

چیکار کردم با ازدواجم 

نباید ظاهر زندگی رو نگاه کنی 

بشین فک کن دیدتو باز کن همه چی فقط ازدواج نیست همه چی ب ازدواج ختم نمیشه 

ان شاء الله خوشبخت بشی❤✋

من 23سالمه نامزدم ..بابام میگه هنوز زوده 17سالشه خیلی زوده😂😂😂😂اخه چرا سنمو میارن پایین خدااا😂😂 ...

خوشبحالت تو نامزد داری من اسم ازدواج بیارم انقدر به من میخندن که از خجالت آب میشم☹

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
چرا اخه بخندن😵

میگن دختره دیونه شده شوهر میخواد اصلا ازدواج برای پدر و مادر من یه چیز خیلی بدیه میگن دختر باید تا آخر عمرش پیش پدرو مادرش باشه و گرنه ازدواج آدمو بد بخت میکنه

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
میگن دختره دیونه شده شوهر میخواد اصلا ازدواج برای پدر و مادر من یه چیز خیلی بدیه میگن دختر باید تا آ ...

ب پدر ومادرت بگو ازدواج نکردن ادمو بدبخت میکنه کمبود محبت نبود نیاز جنسی .ب راهای بد میکشونه ادمو یا هم یه افسرده میشه ادم. محبت پدرومادر فرق میکنه با محبت شوهر .. لوس کردن ناز کردن قهرکردن نازتو کشیدن همش لذتبخشه.ادم ب همدم نیاز داره ب یه تکیه گاه..  بدبختی یعنی جلو ازدواج کسی را گرفتن ..تودیگه بزرگ شدی خودت باید انتخاب کنی .چرا میخان جای تو تصمیم بگیرن😞😞

ب پدر ومادرت بگو ازدواج نکردن ادمو بدبخت میکنه کمبود محبت نبود نیاز جنسی .ب راهای بد میکشونه ادمو یا ...

هییی خواهر انقدر این حرفارو بهشون زدم دیگه خسته شدم فقط و فقط دیگه از خدا میخوام برایم یکاری کنه دیگه واقعا نا امید شدمشاید باورت نشه ولی شما هر نذر دعا سوره هرچی که باشرو من انجام دادم ولی هیچ اتفاقی نمیافته خودمم اهل دوستی این جور چیزا اصلا نیستم نمیدونم باید چیکار کنم😞

هییی خواهر انقدر این حرفارو بهشون زدم دیگه خسته شدم فقط و فقط دیگه از خدا میخوام برایم یکاری کنه دیگ ...

فداتشم گلم واقعا برات ناراحت شدم بخدا😞😞ایشالا ک زودتر ازدواج کنی با یه ادم خوب

فداتشم گلم واقعا برات ناراحت شدم بخدا😞😞ایشالا ک زودتر ازدواج کنی با یه ادم خوب

فدات عزیزم خیلی لطف داری انشالله توهم خیلییییییی خیلیییییی خوشبخت بشی😘😘😘🌹🌹🌹

قربونت برمم  میبینی من الان از تو کوچیک تر هستم  چیکار کردم با ازدواجم  نباید ظاهر ...

فدات شم مرسی🙏

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟