2789
عنوان

ازدواج

501 بازدید | 57 پست

سلام دوستان دوستان بنظرتون چکارکنم افسردگی گرفتم چه دعایی برای ازدواج خوبه نمیدونم دلم گرفته گفتم بیام باهاتون دردودل کنم ۲۵سالمه دریغ ازیه خواستگار😔اینک ببینی کوچکترازخودت دارن ازدواج میکنن وتونشسی خیلی حس بدی ب ادم میده

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

اصلا خاستگار نداری ؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

توکل کن ب خدا موقع ش بشه همه چی درست میشه ب خواستگار نیست مگ هر کی خواستگار داره خیلی آدم موفقی 😪

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتش بشه خودش میشه 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃
توکل کن ب خدا موقع ش بشه همه چی درست میشه ب خواستگار نیست مگ هر کی خواستگار داره خیلی آدم موفقی 😪

حتی یدونه هم ندارم واقعاافسردگی گرفتم نمیدونم چکارکردم و چ کنم

نه اصلا 

نماز میخونی یه دعا بلدم باید ۴۰ روز بعد از هر نماز بخونیش خاستگار میاد برات ولی نباید نمازت قضا شه

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

تو اجتماع ظاهر میشی؟ یا همش تو خونه ای؟

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
نماز اول وقت بخون و بعدش دعا کن و از خدا بخواه انشاالله حاجت روا شی 

بخداهمشو انجام میدم حتی چله زیارت عاشورا معراجم برداشتم ولی...

نماز میخونی یه دعا بلدم باید ۴۰ روز بعد از هر نماز بخونیش خاستگار میاد برات ولی نباید نمازت قضا شه

بله همیشه سروقت میخونم چه دعایی میشه بگی

عزیزم میدونم چی میگی واس ی دختر سخته درکت میکنم ولی اینو بدون ی آدم ی روز پیدا میشه ک لیاقتت بدونه تو رو خوشبخت کنه مطمئن باش امید بده ب خودت آدما با امید زنده ن 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
شاید مادرت میگه تو قصد ازدواج نداری

نه مامانم اصلا کاری نداره اخه باید خاستگاربیادتااینحرفو بشنون دیگ

عزیزم میدونم چی میگی واس ی دختر سخته درکت میکنم ولی اینو بدون ی آدم ی روز پیدا میشه ک لیاقتت بدونه ت ...

واقعا خستع شدم واقعانمیدونم چکاکنم