2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 57 پست
کلی حرف پشتمه فک میکنن چکارمیکنم ک کسی خواستگاریم نمیاد بیشتر اذیت میشم بااینحرفاولی حرفتون منطقیه

انشالله ی خاستگارر خیلی خوب بیاد 

که خوشبختت کنه 🙏

میشه برای برآورده شدن حاجت ی صلوات بفرستی😞 حاجت م سرنوشت زندگیمه 🌴دلت شاد😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو خودت همش خونه ی؟؟ اگر همش خونه ی خیلی اشتباه میکنی 

آره همش خونه ام متاسفانه😂

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
تو که سنی نداری من سی و چهار سالمه بیشتره خواستگارام بعد از بیستوهشت سالگی اومدن سراغم ، ولی هنوزم م ...

هرکی ی اخلاقی داره نمیدونم چراخودمو سرااین خیلی عذاب میدم خداخودش شاهده کلی تلاش میکنم ب جایی برسم ولی اخرش این ازدواج حوصلموسرمیبره

بیاین برای سلامتی پدرو مادرامون صلوات بفرستیم.کی بهتر ازاونا؟؟؟؟

وای دیونه ای بخدا دختر میخواهی ازدواج کنی

برو حالشو ببر از جایی که توش هستی 

ازدواج کنی افسرده تر میشی 

منو میبینی تا ۲۱سالم شده روزی نیست ب گوه خوردن نیوفتم واسه ازدواجم تازه یکساله که ازدواج کردم 

از من می شنوی برو خوش بگذرون فقط همیننننننن

وای دیونه ای بخدا دختر میخواهی ازدواج کنی برو حالشو ببر از جایی که توش هستی  ازدواج کنی افسرد ...

ناشکری نکن ولی فک میکنم باازدواج خوشترم یاشایدم کوچکترازخودم ازدواج کرده اینحرفومیزنم

خدااجرت بده دعاکن جواب بگیرم

این طور که تو دست و پا تو گم کردی ناخداگاه هر کی ام ازت تو نگاه اول خوشش بیاد زود دفع میشه یکم غرور داشته باش یکم خودتو بالا بگیر دختر باید وقار داشته باشه یکم ناز کنه

این طور که تو دست و پا تو گم کردی ناخداگاه هر کی ام ازت تو نگاه اول خوشش بیاد زود دفع میشه یکم غرور ...

بمن توبیرون میگن از تومغرورترش نیس ولی واقعا دلم گرفتع بود اومدم اینجاحرفامو زدم وراهنمایی بخام ازدوستان واستفاده کنم ازتجربیاتشون

ناشکری نکن ولی فک میکنم باازدواج خوشترم یاشایدم کوچکترازخودم ازدواج کرده اینحرفومیزنم

اصلا ربطی نداره کوچیک تر از خودت ازدواج کرده بیایی این حرفو بزنی 

تو دیگه بزرگ شدی نباید نگاه ب اونا بکنی 

خودتو جمع کن برو تو اجتماع با دوستات باش باشگاه برو خوش بگذرون فقط 

اصلا ربطی نداره کوچیک تر از خودت ازدواج کرده بیایی این حرفو بزنی  تو دیگه بزرگ شدی نباید نگاه ...

افسرده شدم همین ولی سعی میکنم خودموتغییربدم