2777
2789
عنوان

ختم قرآن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 68 پست
عزیزم ان شاء الله بحق همین لحظات عزیز اذان حاجت روا بشی، یه جز به من بگو

سلام گلی جووونم خوبی عزیزم ؟ انشاالله سال خوبی داشته باشی 💚💚💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو جز میخونم زمان زیاده، لطفا برام دعا کن حاجت روا بشم

انشاالله به حق آقا امام زمان حاجتت روا شی 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام  از روی چه قرانی صفحه ها رو میگید ؟ اگه به من اسم سوره بگی با آیه اش رو کمکت میکنم💛

سلام  عزیز دلم خوبی

سال نو مبارک

ان شاء الله بحق همین لحظات عزیز اذان حاجت روا بشی

سال سلامتی و خیروخوبی و خوشی برات باشه عزیزم

اسی صفحات قران ها فک کنم فرق دارن

ما تو مسجد محلمون، چون قرانا فرق دارن، موقع قران خوندن میبینیم صفحات قران ها فرق دارن

برا این ک اشتباه نشه، ب بچه ها اسم سوره و عدد آیه رو بگو❤

دختر شیرازی هستم🥰مادر دو تا عسل😘 برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

سلام  عزیز دلم خوبی سال نو مبارک ان شاء الله بحق همین لحظات عزیز اذان حاجت روا بشی سال سلامت ...

ممنون گل من 💛انشاالله برای شما و عزیزانت هم همینطور 

انشاالله امسال آقامون ظهور کنه 😔

ممنون عزیزم خدا روشکر فعلا سالمم، ممنونم دوست عزیز م❤️😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خداروشکر 

انشاالله همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه عزیزدلم❤❤❤

ممنون گل من 💛انشاالله برای شما و عزیزانت هم همینطور  انشاالله امسال آقامون ظهور کنه 😔

عزیزم ختم قران گذاشتم برا سلامتی بیماران کروونایی، دوست داستی شرکت کن، امروز غروبی زدم