عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 عنوان قرص اهن 146 بازدید | 12 پست سلام بچه ها.من قرص اهن برا بارداری ندارم.اشکالی نداره اینارو بخورم.قبلا دکترم بهم داده. خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍 1399/01/05 | 17:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 دکتر برای من همینو نوشت برای بارداری برای۴ ماهگی به بعدالبته اگه سه ماه اولی هنوز ، اینو نباید بخوری، اسید فولیک باید بخوری زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 نه بخور دکتر برای من همینو نوشت برای بارداری مرسی عزیزم چشم حتمن😘😘هنوز دکتر نرفتم گفتم همه میگن باید اهن بخوری بخورم💋 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25532 برا من یه دوره از همین داده بود تو بارداری اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 مرسی عزیزم چشم حتمن😘😘 هنوز دکتر نرفتم گفتم همه میگن باید اهن بخوری بخورم💋 چند هفته ای؟ زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 برا من یه دوره از همین داده بود تو بارداری یعنی خوبه مشکلی نداره؟؟ خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 چند هفته ای؟ وای من ۵ هفته😥😥 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 وای من ۵ هفته😥😥 من دکترم تا قبل چهار ماهگی بهم اسید فولیک دادو از چهار ماه گف دوز اهن مصرفیت باید بالاتر باشه و اینقرص اهنی که شما داریو دادالان بنظرم باید همون اسیدفولیکو بخوری زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 من دکترم تا قبل چهار ماهگی بهم اسید فولیک داد و از چهار ماه گف دوز اهن مصرفیت باید بالاتر باشه ... اهام من یکیشو خوردم الان دیگه نمیخورم.فولیک اسید میخورم پس💋💋مرسی گلم💋 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 اهام من یکیشو خوردم الان دیگه نمیخورم.فولیک اسید میخورم پس💋💋 مرسی گلم💋 خواهش میکنم عزیزم زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25532 یعنی خوبه مشکلی نداره؟؟ آره عزیزم مشکلی نداره اسید فولیک و آهنه چیزی نیس اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25532 میتونی زنگ بزنی از دکتر هم بپرسی شاید الان برات آهن نیاز نباشه.من یادم نمیاد چند ماهگی داده بود اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عشقمیییییmohsen مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 3455 میتونی زنگ بزنی از دکتر هم بپرسی شاید الان برات آهن نیاز نباشه.من یادم نمیاد چند ماهگی داده بود اهام چشم ممنون گلم💋 خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍