2777
2789
عنوان

قرص اهن

146 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها.

من قرص اهن برا بارداری ندارم.اشکالی نداره اینارو بخورم.قبلا دکترم بهم داده.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
 نه بخور دکتر برای من همینو نوشت برای بارداری

مرسی عزیزم چشم حتمن😘😘

هنوز دکتر نرفتم گفتم همه میگن باید اهن بخوری بخورم💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من یه دوره از همین داده بود تو بارداری

یعنی خوبه مشکلی نداره؟؟

چند هفته ای؟

وای من ۵ هفته😥😥

وای من ۵ هفته😥😥

من دکترم تا قبل چهار ماهگی بهم اسید فولیک داد

و از چهار ماه گف دوز اهن مصرفیت باید بالاتر باشه و  این‌قرص اهنی که شما داریو داد

الان بنظرم باید همون اسیدفولیکو بخوری

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
من دکترم تا قبل چهار ماهگی بهم اسید فولیک داد و از چهار ماه گف دوز اهن مصرفیت باید بالاتر باشه ...

اهام من یکیشو خوردم الان دیگه نمیخورم.فولیک اسید میخورم پس💋💋

مرسی گلم💋

یعنی خوبه مشکلی نداره؟؟

آره عزیزم مشکلی نداره اسید فولیک و آهنه چیزی نیس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

میتونی زنگ بزنی از دکتر هم بپرسی شاید الان برات آهن نیاز نباشه.من یادم نمیاد چند ماهگی داده بود

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
میتونی زنگ بزنی از دکتر هم بپرسی شاید الان برات آهن نیاز نباشه.من یادم نمیاد چند ماهگی داده بود

اهام چشم ممنون گلم💋