بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سه تا تخم مرغ بردار سه دقیقه باهم زن دستی بزن تا تخم مرغ یکنواخت بشه و پف ریز کنه بعد سه چهارم یه لیوان ابخوری شیر با یه دوم لیوان اب خوری روغن بریز توش تا یه دقیقه کاملا هم بزن حالا بیشترم شد اشکالی نداره تا کامل مخلوط بشه بعد اروم اروم پودر کیک را بریز توش و هم بزن تا کاملا یکنواخت بشه وبعد وبعد یه قابلمه تفلون یا چدن (قابلمه نچسب باشه )بردار بزار روی شعله وسط گاز و زیرشا خیلی کم کن و بزار تا قابلمه یکم داغ بشه بعد ک داغ شد یکم روغن بریز کف قابلمه و یکم ارد بپاش کفش وبعد مایع کیکو بریز توی قابلمه و درشا ببند وزیرشا کم کم کن و تا ۱۵ دقیقه اول اصلا درشا برندار بزار تا ۵۰ مین بمونه بعد با خلال دندون یا یه کارت میوه خوری بزن وسطش اگه مواد کیک نچسبید دیگه کاملا پخته شده من اینجوری درست میکنم عالی میشه میتونی ب جای شیر از ماستم استفاده کنی خیلی خوشمزه میشه