2777
2789
عنوان

کیک

118 بازدید | 11 پست

پودر کیک دارم اما فر و همزن برقی ندارم 

چیکار کنم خوب در بیاد؟؟؟

مثلا نوشته با همزن برقی دور تند ۵ دیقه هم بزنین من چیکار کنم؟؟

یا رو اجاق بذارم چیکار کنم

دقیق و ریز به ریز توضیح میدین

مممنووووونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با همزن دستی خیلی باید به هم بزنی البته یکنواخت و از یک سمت

به جز موقع آرد ریختن که آهسته باید باشه

من تو پلوپز درست میکنم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
با همزن دستی خیلی باید به هم بزنی البته یکنواخت و از یک سمت به جز موقع آرد ریختن که آهسته باید باشه ...

تو پلوپز خوب میشه؟ 

آرام باش... هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد، ما رفته ایم و اکنون 1498 است.. 
تو پلوپز خوب میشه؟ 

برا من که برنامه پخت کیک داده فوق العاده میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
با همزن دستی خیلی باید به هم بزنی البته یکنواخت و از یک سمت به جز موقع آرد ریختن که آهسته باید باشه ...

یعنی تخم مرغ و شکر و روغن  رو جدا خیلی از یک طرف هم بزنم بعد که خوب مخلوط شد کم کم ارد بریزم آهسته هم بزنم؟؟؟ 

یعنی تخم مرغ و شکر و روغن  رو جدا خیلی از یک طرف هم بزنم بعد که خوب مخلوط شد کم کم ارد بریزم آه ...

بله

ی سرچ تو نت کن دقیقشو ببین

ما قبلا همین مدلی درست میکردیم منتها تو فر یا کیک پز

عزیزم سه تا تخم مرغ بردار سه دقیقه باهم زن دستی بزن تا تخم مرغ یکنواخت بشه و پف ریز کنه بعد سه چهارم یه لیوان ابخوری شیر با یه دوم لیوان اب خوری روغن بریز توش تا یه دقیقه کاملا هم بزن حالا بیشترم شد اشکالی نداره تا کامل مخلوط بشه بعد اروم اروم پودر کیک را بریز توش و هم بزن تا کاملا یکنواخت بشه وبعد وبعد یه قابلمه تفلون یا چدن (قابلمه نچسب باشه )بردار بزار روی شعله وسط گاز و زیرشا خیلی کم کن و بزار تا قابلمه یکم داغ بشه بعد ک داغ شد یکم روغن بریز کف قابلمه و یکم ارد بپاش کفش وبعد مایع کیکو بریز توی قابلمه و درشا ببند وزیرشا کم کم کن و تا ۱۵ دقیقه اول اصلا درشا برندار بزار تا ۵۰ مین بمونه بعد با خلال دندون یا یه کارت میوه خوری بزن وسطش اگه مواد کیک نچسبید دیگه کاملا پخته شده من اینجوری درست میکنم عالی میشه میتونی ب جای شیر از ماستم استفاده کنی خیلی خوشمزه میشه

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️