2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 48 پست
من به جایی رسیدم که خیانت ببیینم شوکه نمیشم عادیه فقط موبایلشو میشکونم چندتا چک هم میزنم😂😂😂🤣

نه،، واسم خیانت جنسی نکرده،، بالا رو بخون،، نوشتم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
من به جایی رسیدم که خیانت ببیینم شوکه نمیشم عادیه فقط موبایلشو میشکونم چندتا چک هم میزنم😂😂😂🤣

از اون چکایی که پنجعلی خدابیامرز میخوابوند😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصل اینجور مطالب درسته واقعا. ولی زیاد مطرح کردن این مسائل ( خیانت و ...) باعث سیاه نمایی و بدتر جل ...

درسته

راستش دیشب ی خانواده ای رو دیدم اقاهه خیلی میجنبید و جوون بود ولی خانومش انگار ۴۰ ساله بود و معلوم بود ک نیست از دیشب فکرم مشغوله

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
عااا پنجعلی مرد😂😂😁😢😢😢😢😢نه اقا من با چاقو بشقاب و شیشه و تیغ و لیوان معامله میکنم😎😎😎🤣🤣😂 ...

مرد است دیگر...😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

مرد است دیگر...😂😂😂😂

حیفه سایت عمومیه اخه مردم نیس😑😂😂🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
خدا کمکت کنه

بعد جالبه،،

بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،،

گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم و فلان ....

و بعدش بهم زنگ زده گفته فلان شماره بهم زنگ میزنه،، مزاحمه،،زنه ،،

ولی م،ش،ر،و،ب

خوردنش منو روانی میکنه،،. و میگه همه میخورن،، مگه چیه،،

عوضش دنبال زن که نمیرم،،

راستم میگه،، چشم پاک ه

ولی خاک تو سر 

خمریه 

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
بعد جالبه،، بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،، گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم ...

وا زیاد سخت نگیر عوضش شوهرم نماز خون روزه بگیر مشروب و سیگار اینا به هیچ وجه نمیخوره اما خیانت میکنه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بعد جالبه،، بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،، گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم ...

زیادمشروب میخوره یا کم؟

ببخشید ک اینو میگم مثلا الان خوردن مشروب و عرق و شیشه واین چیزا،عادی شده .مثلا توعروسی ها،جمع های دوستانه یاگاهی خوونه ب راحتی میخورن.

اطراف ما ک اینطور است 

وا زیاد سخت نگیر عوضش شوهرم نماز خون روزه بگیر مشروب و سیگار اینا به هیچ وجه نمیخوره اما خیانت میکنه ...

نمیدونم،،

حداقل ماهی یکبار بخوره،،

ضمنا،، همه هم میگن،،

میگن،، مرد معتاد و بی پول باشه

خائن نباشه،،

نمیدونم،،

آخه خائن کتک که نمیزنه،،

ولی م،ش،ر،و،ب

خور،، فاز بد بگیره میزنه

اه،، اه