2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 48 پست
من به جایی رسیدم که خیانت ببیینم شوکه نمیشم عادیه فقط موبایلشو میشکونم چندتا چک هم میزنم😂😂😂🤣

نه،، واسم خیانت جنسی نکرده،، بالا رو بخون،، نوشتم

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
من به جایی رسیدم که خیانت ببیینم شوکه نمیشم عادیه فقط موبایلشو میشکونم چندتا چک هم میزنم😂😂😂🤣

از اون چکایی که پنجعلی خدابیامرز میخوابوند😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصل اینجور مطالب درسته واقعا. ولی زیاد مطرح کردن این مسائل ( خیانت و ...) باعث سیاه نمایی و بدتر جل ...

درسته

راستش دیشب ی خانواده ای رو دیدم اقاهه خیلی میجنبید و جوون بود ولی خانومش انگار ۴۰ ساله بود و معلوم بود ک نیست از دیشب فکرم مشغوله

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
عااا پنجعلی مرد😂😂😁😢😢😢😢😢نه اقا من با چاقو بشقاب و شیشه و تیغ و لیوان معامله میکنم😎😎😎🤣🤣😂 ...

مرد است دیگر...😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

مرد است دیگر...😂😂😂😂

حیفه سایت عمومیه اخه مردم نیس😑😂😂🤣🤣🤣🤣

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
خدا کمکت کنه

بعد جالبه،،

بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،،

گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم و فلان ....

و بعدش بهم زنگ زده گفته فلان شماره بهم زنگ میزنه،، مزاحمه،،زنه ،،

ولی م،ش،ر،و،ب

خوردنش منو روانی میکنه،،. و میگه همه میخورن،، مگه چیه،،

عوضش دنبال زن که نمیرم،،

راستم میگه،، چشم پاک ه

ولی خاک تو سر 

خمریه 

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
بعد جالبه،، بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،، گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم ...

وا زیاد سخت نگیر عوضش شوهرم نماز خون روزه بگیر مشروب و سیگار اینا به هیچ وجه نمیخوره اما خیانت میکنه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بعد جالبه،، بهر کی شمارشو دادم،، مچ بگیرم،، گفته من زن پاک دارم و خوشگله،، خیلی هم دوسش دارم ...

زیادمشروب میخوره یا کم؟

ببخشید ک اینو میگم مثلا الان خوردن مشروب و عرق و شیشه واین چیزا،عادی شده .مثلا توعروسی ها،جمع های دوستانه یاگاهی خوونه ب راحتی میخورن.

اطراف ما ک اینطور است 

وا زیاد سخت نگیر عوضش شوهرم نماز خون روزه بگیر مشروب و سیگار اینا به هیچ وجه نمیخوره اما خیانت میکنه ...

نمیدونم،،

حداقل ماهی یکبار بخوره،،

ضمنا،، همه هم میگن،،

میگن،، مرد معتاد و بی پول باشه

خائن نباشه،،

نمیدونم،،

آخه خائن کتک که نمیزنه،،

ولی م،ش،ر،و،ب

خور،، فاز بد بگیره میزنه

اه،، اه