سلام دوستان میخواستم ازتون بپرسن ایا شما جایی رو میشناسید که بعد از جدا شدن از همسر بشه اونجا زندگی کرد من کسی رو ندارم البته جدا نشدم فقط میخوام بدونم لطفا اگر میدونید به منم بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب اورژانس اجتماعی باید زنگ بزنی و بگی پناهی نداری انشالله دردرجه اول خدا پشت وپناهت باشه گلم ...
اخه شنیدم اونجا هم انگار جالب نیست ولی یه عده هم میگن بعد از مدتی خونه میگیرن انگار دقیق نمیدونم اونم برای اوناییه انگتر که شوهرشون دست بزن داره یا معتاده
چه اخلاقایی دارند. آخه بعضی اخلاقها رو میشه نادیده گرفت. بعضی ها دیگه وحشتناکه
مزخرف گیرای الکی بحثای الکی تحقیر کردن همه چزو میکوبه تو سر ادم خانواده مزخرفشم همینن با زبون تند و تیزشون خستم کردن سر هر چیزبی ارزشی ناراحت میشن باید بری ازشون معذرت خواهی کنی
نه متاستفانه پدرم سر گرم زندگیشه و هیچ خبری ازش ندارم خانواده مادریم شمال هستن یه بار امتحان کردم به امید اینکه پشتم باشن ولی اونا زن مطلقه رو قبول ندارن بد میدونن فقط میگن صبر کن تحمل کن ولی نمیدونن که به من چی میگذره اگر جایی داشتم یا کسی رو داشتم بدون معطلی اقدام میکردم ولی الان مترسم برای همین گفتم دعا چون خود به خود همه جی درست میشه ولی پول اونم ندارم برای همین اومدم اینجا پرسیدمگفتم شاید شما راهی جلوی پام بزارین