2789
عنوان

بی کسی

189 بازدید | 22 پست

سلام دوستان میخواستم ازتون بپرسن ایا شما جایی رو میشناسید که بعد از جدا شدن از همسر بشه اونجا زندگی کرد من کسی رو ندارم البته جدا نشدم فقط میخوام بدونم لطفا اگر میدونید به منم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب اورژانس اجتماعی باید زنگ بزنی و بگی پناهی نداری  انشالله دردرجه اول خدا پشت وپناهت باشه گلم ...

اخه شنیدم اونجا هم انگار جالب نیست ولی یه عده هم میگن بعد از مدتی خونه میگیرن انگار دقیق نمیدونم اونم برای اوناییه انگتر که شوهرشون دست بزن داره یا معتاده

از اخلاقای شوهرم و خانوادش خسته شدم دیگه 

چه اخلاقایی دارند.

آخه بعضی اخلاقها رو میشه نادیده گرفت. بعضی ها دیگه وحشتناکه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
چه اخلاقایی دارند. آخه بعضی اخلاقها رو میشه نادیده گرفت. بعضی ها دیگه وحشتناکه

مزخرف گیرای الکی بحثای الکی تحقیر کردن همه چزو میکوبه تو سر ادم خانواده مزخرفشم همینن با زبون تند و تیزشون خستم کردن سر هر چیزبی ارزشی ناراحت میشن باید بری ازشون معذرت خواهی کنی

کسی رو نداری کمکت کنه

نه متاستفانه پدرم سر گرم زندگیشه و هیچ خبری ازش ندارم خانواده مادریم شمال هستن یه بار امتحان کردم به امید اینکه پشتم باشن ولی اونا زن مطلقه رو قبول ندارن بد میدونن فقط میگن صبر کن تحمل کن ولی نمیدونن که به من چی  میگذره اگر جایی داشتم یا کسی رو داشتم بدون معطلی اقدام میکردم ولی الان مترسم برای همین گفتم دعا چون خود به خود همه جی درست میشه ولی پول اونم ندارم برای همین اومدم اینجا پرسیدمگفتم شاید شما راهی جلوی پام بزارین

مزخرف گیرای الکی بحثای الکی تحقیر کردن همه چزو میکوبه تو سر ادم خانواده مزخرفشم همینن با زبون تند و ...

مهریه ات چقدره؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!