2777
2789
عنوان

غربالگری مشهد

4424 بازدید | 27 پست

سلام من شنبه غربالگری اول دارم از دکتر شماعی وقت گرفتم برای سونوگرافی 

این غربالگری اول اسمش چیه ؟؟؟ازمایش هم داره؟؟؟ اول باید سونوگرافی انجام بدم بعد ازمایش؟؟؟یا فقط سونوگرافی هستش من نمیدونم دکترمم چیزی نگفت فقط برام نوشت غربالگری رو

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول برو سونو بعد با سونوت برو ازمايش خون بده .هر دو غربالكريتم يه جا انجام بده جاهاي مختلف نرو تا جو ...

میخواستم برم طاهریان جواب نداد گفتن شماعی هم کارش خوبه دیگه پیش همین وقت گرفتم یعنی بعد سونوگرافی هر آزمایشگاهی که برم انجام میدن تو دفترچم دکترم نوشته 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
اول سونو بعد آزمایش خون ادرار وقتی میری برای آز باید سونت همرات باشه من که رفتم جهاد خیلی خوب یود

مگه ادرار هم هست؟

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
اول سونو بعد آزمایش خون ادرار وقتی میری برای آز باید سونت همرات باشه من که رفتم جهاد خیلی خوب یود

ازمایش یا سونو ؟؟؟جهاد کجاست ؟

میخواستم برم طاهریان جواب نداد گفتن شماعی هم کارش خوبه دیگه پیش همین وقت گرفتم یعنی بعد سونوگرافی هر ...

اره ديكه با نتيجه سونو برو ازمايشكاه خون .اينا بايد با هم باشن عزيزم

اره ديكه با نتيجه سونو برو ازمايشكاه خون .اينا بايد با هم باشن عزيزم

تو یک روز یعنی باید انجام بدم ???

شما چند هفتته؟شنبه ي هفته ي بعد چند هفته ميشي؟

یازده هفتمه شنبه فک کنم میشم دوازده هفته دکترم واسم اون تاریخ زد غربالگری رو

یازده هفتمه شنبه فک کنم میشم دوازده هفته دکترم واسم اون تاریخ زد غربالگری رو

دقيقا عين من 

منم يازده هفته و دوروزمه 

هفته ي بعد ميخوام برم غربالگري 

نميدونم چرا همش استرس دارم😔

شما علايمت چيه؟درد تو رحم داري؟

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
اره عزيزم فقط جواب ازمايش خون فكر كنم يه خورده طول ميكشه بياد اما فورا جواب سونو رو ميده بدون جواب س ...

سونوگرافیم صبحه اگه همون موقع بده بعد ازظهر میرم ازمایش  خون رو بدم