2777
2789
عنوان

بچه ها بیان شوهرم 😍😍😍🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2416 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهرمن ترکمن بود چهارده روز قرنطینه کردن اونجا گفتن اگه کاری نباشه میتونید برید..بمن نگفته بود ...

اهان پس خدارو شکر عزیزم سلامت وخوشحال باشی همیشه درکنار همسرت 

خدایا داده ونداده ات راشکر

براش گزارش بزنین بچه ها

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
واقعیت هست می تونی بری و پیام های شوهرت تو تلگرام چک کنی محاله با یه دختر غریبه حرف نزده باشه و بوس ...

خخخخخخخخ شوهرم گوشیش نوکیا سادس مگه با گوشی عمت بوس فرستاده باشه ازون چرتو پرتا بوداااا

براش گزارش بزنین بچه ها

اشتباهی برای تاپیک گزارش میزنن تاپیکش میترکه😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
پس امیدوارم ایقد عاقل باشی و با حرف بقیه الکی ب شوهرت شک نکنی و ب این فکر کنی ک تو این همه راه میره ...

نه قربونت من اینقدر ساده نیستم فداتشم شوهرمن داره باجونش بخاطرمن بازی میکنه همجوره امتحانشو پس داده..

چه قدر بد بعضیامون نمیتونیم شادی بقیرو ببینیم  همممون روزای شادی تلخی داریم مطمن باشید این خانمم مس ماها روزای تلخی داشته درگذشته. پس مس همه شما حالا که  که یک اتفاق خوب بلاش افتاده طفلک چراناراحت میکنین. منظورم به شخص خاصی نیست کاملا کلی گفتم کسی دلخورنشه

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
نه قربونت من اینقدر ساده نیستم فداتشم شوهرمن داره باجونش بخاطرمن بازی میکنه همجوره امتحانشو پس داده. ...

افرین به این درک شعورت. انشالله همیشه خوشحال باشی

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘