بچه ها شوهرمن چند ماهه خارج از کشوره بخاطر کارش و برای ویروس کرونا مرزا بستس میگفت نمیتونم برگردم😢من چند روز دیگه تولدمه😍صبح بهم زنگ زد گفت تولدت فکرنکنم بتونم بیام منم تو خواب گفتم ول کن بابا خودت زودتر بیا همون کادوئه برام😍بعدش گفت بلندشو بیا دروووو باز کن پشت درم😍😍😍😍😍خدایا شکرت بچه ها خیلی خوشحال بعد سه ماه شوهرم اومده خیلی خیلی خوشحالمممممم😍😍😍
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چه قدر بد بعضیامون نمیتونیم شادی بقیرو ببینیم همممون روزای شادی تلخی داریم مطمن باشید این خانمم مس ماها روزای تلخی داشته درگذشته. پس مس همه شما حالا که که یک اتفاق خوب بلاش افتاده طفلک چراناراحت میکنین. منظورم به شخص خاصی نیست کاملا کلی گفتم کسی دلخورنشه
من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمیخوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
نه قربونت من اینقدر ساده نیستم فداتشم شوهرمن داره باجونش بخاطرمن بازی میکنه همجوره امتحانشو پس داده. ...
افرین به این درک شعورت. انشالله همیشه خوشحال باشی
من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمیخوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘