2777
2789

بایکی دوس بودم هیشکی نمیدونه حالا مث سگ پشیمونم دوسه سال پیش😣😣😣😣

جهان سوم به جایی گفته میشه ک اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اکه مرد ب همسرش خیانت کنه ب زنش میگن بیشتر به شوهرت برس🥴🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک راز بزرگم اینه که 9سال پیش برگه بکارتم که به مادر شوهرم با همکاری شوهرم نشون دادم دروغی بود😐💔

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یه از خیلی بد دارم که اینجا اولین بار دارم میگم 

خیلی بده 

من یه شب خونه مامان‌بزرگم مونده بودم شب موقع خواب هندونه و چایی واب  و اینا زیاد خورده بودم بعد موقع خواب تو تاریکی 3بار رفتم دستشویی. 

بار چهارم بعد نیم ساعت دوباره داشتم میترکیدم اما روم نمیشد جلوی اونا برم. خواب بودن اما با صدای در دستشویی بیدار میشدن خب. 

اینقدر با خودم کلنجار رفتم هرکاری کردم خوابن نبرد. 

هرکاری هم کردم روم نشد از خجالت برم دستشویی. 

تو اتاق خواب تنها بودم دستشویی توی راه رو بود. 

مجبور شدم برم تراس. 🤨😶😥😣😣

لعنت بر هندونه و چای 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
پس چجوری گرفتی😃

برگه نگرفتم راستش

دکتر اونجا خانوم دوست صمیمی همسرم بود

با مادرشوهرم رفتیم جلو خودش معاینه کرد گفت سالمه😂😂😂

مادرشوهرمم چقدر به خودش بالید گفت برگه نمیخوام

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من درسم خیلی خوب بود و از اول ابتدایی تا سوم راهنمایی معدلم ۲۰ بود و همیشه نفر برتر بودم و مدارس خاص و نمونه دولتی بودم و تک فرزند هستم و پدرومادرم میخواستن منو پزشک کنن ولی بخاطر حسادت و دشمنی دو نفر از مدرسه دبیرستان معدلم ۱۲ و ۱۶ شد و درس ول کردم و اونا به هدفشون رسیدن و من هیچوقت دانشگاه نرفتم و ۲۵ سالمه در صورتی که یکیشون که جلوی درس خوندن منو میگرفت پرستاری رفت و همه جا گفت بهش حسودی میکنم و حتی امسال مادرش گفت که من تو خونه الکی چیکار میکنم در صورتی که دختر بی تربیتش مسبب همه اینا شد و الان دیگه مدرکی ندارم