2777
2789
عنوان

بیاین😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 49 پست
دیگه نه..راستش خواستم تکلیفم معلوم شه از چشمم بیفته خیلی داشتم اذیت میشدم..انقد بهش با سوز و عشق حرف ...

خواسته تو رو از سرش وا کنه مردا مث ما نیستن اینقد احساساتی باشن عین خیالشونم نیس🙂

خدایا شکرت😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ طرز حرف زدنه واقعا؟مرحم نیستین زخمو بدتر نکنین

خب میبینی میفهمی ودیدی چطور برخورد میکنه باز میگی واسه اخرین بار ولش کن بره بخدااا قطحی پسر نیومده ...حرف بد هم نزدم خودت کمی فکر کن

دیگه نه..راستش خواستم تکلیفم معلوم شه از چشمم بیفته خیلی داشتم اذیت میشدم..انقد بهش با سوز و عشق حرف ...

عزیزم از اولشم هدفش همین سوء استفاده کردن بوده بعد ولت کنه. من اینقد خنگ بودم ک اوایل ازدواجم اجازه میدادم شوهرم از دوست دخترای مجردیش بگه از رابطه هاش..میگفت از دخترا خوب لذت و سوءاستفاده میکرده یا پول..هم میقاپیده بعد ک دخترا میگفتن باید بیای خواستگاریم اینم ی بهونه ای میورده ولشون میکرده.همین رو دادن منم باعث شد شوهرم فکر کنه عین خیالم نیست  بهم خیانت کرد

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
خواسته تو رو از سرش وا کنه مردا مث ما نیستن اینقد احساساتی باشن عین خیالشونم نیس🙂

باورتون نمیشه من بهش گفتم حالم خیلی بده و از یادم نمیری گف میرم بذار زمان بگذره..گفتم افسرده شدم گف برو پیش روانشناس😑اون همه ابراز عشق کردمهیچی نگف گف واسه هوس میخواستمت آخرش ی بار گف منم دوست داشتم هه

:)
بچه ها خیلی راحت بهم گف قرنطینه ایم فعلا مجبورم چت کنم وگرنه دوس داشتم بیارمشون خونه😖اون لحظه قلب م ...

اره اوناهم با کله میان خونش حتما 

عقده ای 

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

عزیزم شوهر آدم اینقدر سرد برخورد کنه . زن قیدشو میزنه . این که فقط یه دوست پسره . من دوست پسر نداشتم ولی می تونم درک کنم که جدایی ازش سخته برات ولی از کسی که راحت تحقیر میکنه باید راحت دل کند . حیف احساسات قشنگت نیست که داری هدر میدی.

همیشه مغرور بودم خیلی وقتا اذیت شدم بخاطر غرورم اما ب روی خودم نیاوردم و خودداری کردم 

نذاشتم کسی ضعفمو بفهمه

تحمل کردم اما عزت نفسمو هیچوقت زیرپا نذاشتم 

نتیجشم این بود ک همیشه برای طرف مقابل جذاب بودم و تازگی داشتم و همیشه خاطرخواهم بودن دور و بریام و تشنه توجهم بودن این من بودم ک همیشه پس میزدم بقیه رو

درکل میگم بهت

هرکسی خودش انتخاب میکنه ک چطور باهاش رفتار کنن مثل ی وسیله بی ارزش یا مث یه جواهر کمیاب و گرانبها

کشوری که اسم قبرستوناش بهشته,معلومه مردمش تو چه جهنمی زندگی میکنن_آنچه ب دور خورشید میچرخد زمین نیست،جنایت است.
رابطه دیگه زیاد نمیشه توضیح داد..اگه ایدز داشته باشه ک منم میگیرم..ولی نه نداره ایدز

چرا خودتونو اینقد خارو کوچیک میکنید😔 عزیزم اگ هدفت ازدواج کردنه سنگین بشین خونه مطمعن باش بهترین خواستگارم میاد برات

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
اتفاقا بهش گفتم ببین هیچ کس ب  تو نمیده هیشکی مث من خر نیس حالا ببین بعد ی عالمه خنده فرساد😑

شما کاری کردی؟

چند سالته؟

ب هرحال ولش کن بره 

عزیزم تو رابطه های بعدیت با هیچکس رابطه برقرار نکن 

بنظرم رابطه برای بعد ازدواجه راحت خودتو در اختیار کسی قرار نده

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
دوس پسرم قبل من دوسال با یکی بود عاشقش بود اون ولش کرد رف اینم لاشی شد اومد با من دوس شد منم خر شدم ...

یه چیزی میگم ناراحت نشو اون داره با تو خودشو سرگرم میکنه زیاد بهش رو دادی حالا پر رو شده ولش کن برو دنبال زندگیت و بهش بفهمون که بدون اون زندگیت بهتره

همیشه مغرور بودم خیلی وقتا اذیت شدم بخاطر غرورم اما ب روی خودم نیاوردم و خودداری کردم  نذاشتم ...

دقیقا منم مثل تو بودم😁 همیشه هم به آبجیو داداشمم میگم میگم طوری باشید که دخترا یا پسرا حسرت داشتن تو تو دلشون بمونه