امشب رفتم بهش پیام دادم خواستم بدونم این با کی دوس شده ک براش تا ۴ صب بیداره و همش آنلاینه باز پسم زد باز حرفای همیشگی آخرش فحشم داد گفتم از خدات باشه منو داشته باشی گف میبینی ک نیست..گف برا هردومون بهتره باهم نباشیم دلیلمم شخصیه..گف فقط واسه سک.س میخوامت اگه بخوام گف هرچی میخوای بگو حرفای آخرتو..منم گفتم گفتم..تا حدی خالی شدم..ازش خواستم ی عکس بفرسته برا بار آخر فرستاد چقد ژولیده و پشمالو شده بود..بش گفتم عکساتو هنوزم پاک نکردم اونم شات گالریشو فرستاد ک عکسامو پاک نکرده..هی ازش پرسیدم با کی دوس شدی هی گف با خیلیا..با یکی دو نفر چت میکنم فقط رفاقتی بدون هیچ توقعی هه..بعد من گفتم دوس دارم خودکشی کنم یهو گف اره اصن عشقم برگشته با اونم ولی بعد ب جون ننش قسم خورد ک بخاطر اون نبوده و گف با اون نیستم..
باورتون نمیشه من بهش گفتم حالم خیلی بده و از یادم نمیری گف میرم بذار زمان بگذره..گفتم افسرده شدم گف ...
من خیییلی خوب درکت میکنم مث تو کشیدم حرفا دلمو بهش میزدم اونم بی تفاوت بود سین میزد و میرفت یا فقط برا کارا خودش میومد سراغم بدجور میشکستم اما بعد از شکستام یاد گرفتم کاری به کارش نداشته باشم اینقد بد باهام رفتار کرد که نگو..🙂
همیشه مغرور بودم خیلی وقتا اذیت شدم بخاطر غرورم اما ب روی خودم نیاوردم و خودداری کردم نذاشتم ...
عزیز دل منم اینجوری بودم این بعدا اینجوری هار شد الانشم خیلیا تو کف منن من فقط سوختم از اینکه چ اتفاقاتی افتاد و این چ حرفا میزد و ..ولی الان کم کم دارم فراموش میکنم اینکه باهاش حرف زدم درسته شکست غرورم بود ولی بهتر شدم
آره ما خیلی راحت رابطه داشتیم ۲۲ سالمه آره دیگه فهمیدم این مردا چین
خب راحت خودتو در اختیار قرار داری
دیگه بهش فکر نکن دنبال هدفات باش این پسر ک ارزششو نداره اخه خواهرم
کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد، سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده
باز گف شاید باهم حرف بزنیم دوباره😒 من دیگه همه چیشو پاک کردم عکساشم ریختم ی جا ک جلو چش نباشه..دیگه نمیخوام خودمو برا همچین آدمی بسوزونم..فک کنین قشنگ ب من گفت دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😑😑😑😑😖
طوری باش ک دست نیافتنی باشی پسرا برات سرو کله بشکونن و توجه نکنی. باور کن ادامه بدی هیچی جز گناه و بدنامی برات باقی نمیمونه.مطمعن باش باتو کات کرده شمارتو میده به رفیقای خرابش ک یجوری خامت کنن از سوء استفاده کننو بزارنت کنار دوباره یکی دیگه.کمکم غرق میشی تومنجلاب. من دوستامو دیدم ک با دوسپسر گرفتن چطور شدن من از کلاسمون تنها کسی بودم ک به پسرا محل سگم نمیزاشتم
⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
خواهش می کنم شماره اش رو پاک کن و قول بده به خودت دیگه آنلاین بودنش رو چک نکنی، خودت رو سرگرم کن... بدون که اگه همچین آدمی رو دوست داشته باشی یعنی تو هم در حد اونی..