2777
2789
عنوان

دلتنگ

241 بازدید | 33 پست

من ی مدت با ی آقای دوست شدم ک خیلی بهم وابسته شدیم و این ک خیلی باهم صمیمی شدیم دوستی‌مون در حد زنگ و چت بود همش در مورد آینده حرف میزد زندگی مشترک من هیچی نمیگفتم خودش بعد از ی مدت حرف ازدواج پیش کشید  تا جایی ک باهاش بودم هیچ دروغی ازش ندیدم تا این ک این ویروس لعنتی اومد همه چیز خراب شد گفت دکتر اومده خونه ولی اصلا چیزی بهم نگفت گفت نمیخوام نگرانم بشی ولی مبتلا شده بود بستری شد تا یک هفته قبل از عید با پرستارش حرف میزدم حتی خودش حالش خوب بود بهم پیام داد گفت منتظرم باش من حالم خوبه پرستارش گفت شاید مرخص بشه دیگ چون بهتر شده حالش خداروشکر مشکل اینجاست ک از  ۵شنبه هفته قبل دیگ خبری ازش ندارم الان ۱۱روزه نمیدونم چیکار باید بکنم نظر شما چیه ؟؟؟؟

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدی بهش این چند روزه؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فقط باید صبر کنی دیگه  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
زنگ اینا زدی ج نداده ؟

تلفنش خاموش پرستارش گفت سرم ی کم شلوغ میشه خاموش میکنم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
زنگ زدی بهش این چند روزه؟

خاموش هر روز دارم زنگ میزنم 

خاموش هر روز دارم زنگ میزنم 

ای وای 🥺شماره خونه یا اشنایی نداری 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انشاءالله نپیچونده باشه 😵

ن عزیزم 

ای وای 🥺شماره خونه یا اشنایی نداری 

ن قرار بود شماره خواهرش بده اما من خودم قبول نکردم 

ن قرار بود شماره خواهرش بده اما من خودم قبول نکردم 

حس میکنم الان پشیمونی🥺هیچی بدتر از بیخبری نیست