2777
2789
عنوان

دلتنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
یعنی باورکردی کلا قضیه رو؟ تماس تصویری داشتی از زمان بستریش و پرستارش؟ نمیدونم چرا حس میکنم واقعیت چ ...

واس چی باید بپیچونه ؟ اون خودش خواست هر بار خودش پا پیش میزاشت واس حرف زدن درمورد آینده .پرستارش خودش معرفی کرد اسم بیمارستان و دکتر 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
حس میکنم الان پشیمونی🥺هیچی بدتر از بیخبری نیست

اره خیلی زیاد واس همه چیز 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب آدمه دیگه....حالا اگه اسم بیمارستانشو میدونی زنگ بزن بیمارستان و حال مریضتو بپرس

جواب نمیده بیمارستان 

اره خیلی زیاد واس همه چیز 

میدونم چی میگی ،ولی سرزنش نکن شما ک نمیدونستی قرار همچین چیزی پیش بیاد ،ادرسی نداری ازش؟با کسی درمیون نزاشته بود؟

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

غیر ممکنه بیمارستان جواب ندن.اتفاقا الان که نمیزارن همراه بابیماره بره و ملاقاتهارو برداشتن بیشتر تلفنی جواب میدن تا ملت بتونن جویای احوال مریضشون بشن. اسم بیمارستانش هرچی هست زنگ بزن اطلاعات شمارشو بگیر بعد تماس بگیر ببین اصلا اونجابستری بوده یانه

میدونم چی میگی ،ولی سرزنش نکن شما ک نمیدونستی قرار همچین چیزی پیش بیاد ،ادرسی نداری ازش؟با کسی درمیو ...

متاسفانه اون تهران من شهرستان اقوامشون شهر ما هستن اما من نمیشناسم 

غیر ممکنه بیمارستان جواب ندن.اتفاقا الان که نمیزارن همراه بابیماره بره و ملاقاتهارو برداشتن بیشتر تل ...

فقط ی بخش زنگ زدم کسی برنداشت بیمارستان مسیح نمیدونم باید  بخشای دیگ ام زنگ بزنم 

متاسفانه اون تهران من شهرستان اقوامشون شهر ما هستن اما من نمیشناسم 

اها ای بابا انگار شرایط دست هم دادن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

به خود بیمارستان بزن بگو میخوام حال بیمارمو بپرسم خودشون وصل میکنن برات

اخه نمیتونم تو خونه م کسی از این ماجرا خبر نداره نمیتونم زنگ بزنم 

اها ای بابا انگار شرایط دست هم دادن 

اره متاسفانه 

عزیزم توکه عقد کردی شوهرته چه مشکلی هست؟ بعدشم برو تو اتاقت یادستشویی حمام یا یه جای خلوت زنگ بزن

ن عقد نکردم فقط خونواده ها در جریانن 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز