2821
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 70 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم. لکه بینی قبل از پریود دلایل مختلفی داره که باید بررسی بشه

یکیش وجود پولیپ یا فیبروم رحمی هست که با سونو داخلی تشخیص داده میشه.

یکیش کم کاری تیرویید

یکیش مشکلات هورمونهای زنانه

باید از همه نظر بررسی کنی تا مطمئن بشی دقیقا مشکل از کجاست.

ولی در کل برای تنظیم هورمونهای زنانه، قطره ویتاگنوس خیلی خوبه. من خودمم لکه بینی داشتم. ولی با ویتاگنوس باردار شدم. بخاطر همینم به هرکس که مشکل داره توصیه میکنم.

درضمن ورزش هم در کنارش، و خوردن غذاهای گرم و پرهیز از سردیجات، عالی هست.

سلام عزیزم. لکه بینی قبل از پریود دلایل مختلفی داره که باید بررسی بشه یکیش وجود پولیپ یا فیبروم رحم ...

يك دنيا ممنون از اين ماه قرصش رو شروع ميكنم صبح ناشتا دو عدد ميخورم اخر شب هم رازيانه مصرف ميكنم

سلام عزیزم. لکه بینی قبل از پریود دلایل مختلفی داره که باید بررسی بشه یکیش وجود پولیپ یا فیبروم رحم ...

سلام من خیلی خون ریزی دارم کلافه شدم استرسم اصلا ندارم نمیدونم از چیه اینطوری شدم یک ماهه پیش فولیپ داشتم درمان شدم پرژستورن خوردم بخاطر بی نظمی پریودم اسیپروترون کامپاند خوردم و دو روز لکه بینی داشتم بعد از ۴ روز پریود شدم از ۲۲ پریودم تا الان دیگه کلافه شدم ‌‌نمیدونم دیگه چیکار کنم 

يك دنيا ممنون از اين ماه قرصش رو شروع ميكنم صبح ناشتا دو عدد ميخورم اخر شب هم رازيانه مصرف ميكنم

خواهش میکنم عزیزم. ولی من پیشنهاد میکنم که قطره ش رو استفاده کنی. چون قوی تر هست و بهتر تاثیر میذاره.

من صبحها ناشتا ۴۰قطره رو توی نصف استکان آب میریختم و سریع میخوردم و پشت سرش یکی دوتا خرما میخوردم که تلخیش اذیتم نکنه و معده ام هم اذیت نشه. چون تلخ هست

رازیانه هم که عالی هست.

ان شاءالله خیلی زود نتیجه بگیری🌷

سلام من خیلی خون ریزی دارم کلافه شدم استرسم اصلا ندارم نمیدونم از چیه اینطوری شدم یک ماهه پیش فولیپ ...

سلام عزیزم. من با وجود مشکلاتی که داشتم اصلا سمت درمانهای شیمیایی نرفتم. چون تسکین موقت داره و بجاش عوارض عدیده.

عزیزم قطع نشدن خون ریزی و طولانی شدنش بخاطر سردی رحم هست. منم پریودام ۱۰روزه و خیلی سنگین بود و یادمه یکبار رفتم مشهد قبل از ازدواجم و به مدت بیست روز خونریزی و لکه بینی داشتم و قطع نمیشد. جالب اینجاست که منم همون موقع قبلش یه بسته سیپروترون کامپاند خورده بودم و فهمیدم که از تاثیر اون هست. بخاطر همین کلا از فکر درمانهای شیمیایی اومدم بیرون و بعد از ازدواج خودم رو بستم به غذاهای گرم و کلا سبک زندگیم رو عوض کردم. تا ۶ماه به هیچ وجه دوغ و ماست و سالاد و سس مایونز و شیر و ماکارونی و... نخوردم. هرروز غذاهای مقوی با چاشنی های گرم درست میکردم. عرق رازیانه و بومادران و فراسیون میخوردم. دمنوش زعفران و گل گاوزبون و آویشن و... بجای چای میخوردم. مرتب ارده و شیره توی وعده صبحانه میخوردم. عسل اصل مرتب استفاده میکردم.توی پریودم اصلا حمام نمیفرفتم. و بعدش هم شروع کردم به خوردن ویتاگنوس.

خلاصه کلا از سردیجات پرهیز کردم و دیدم لکه بینیم از ۶روز شده ۲روز و خونریزیم هم نرمال شده. جتی دردای پریودم ازبین رفتن. خیلی سرحال شده بودم که دیگه به لطف خدا بعدشم باردار شدم.

عزیزم شماهم سعی کن سبک زندگیت رو تغییر بدی و این داروهای شیمیایی رو کنار بذاری. من خودم و همسرم از پرسنل علوم پزشکی هستیم ولی حتی یه استامینوفن ساده هم مصرف نمیکنیم. چون از عوارضشون خبر داریم. درضمن داروهای شیمیایی طبع سردی دارن و وضعیت رو بدتر میکنن

سلام عزیزم. من با وجود مشکلاتی که داشتم اصلا سمت درمانهای شیمیایی نرفتم. چون تسکین موقت داره و بجاش ...

دکتر نرفتی اصلا برات دارو تجویز کنه اول من باید برم دکتر سنو گرافی بدم ببینم چیه ‌.....

دکتر نرفتی اصلا برات دارو تجویز کنه اول من باید برم دکتر سنو گرافی بدم ببینم چیه ‌.....

همون موقع که رفتم دکتر یه مقداری تنبلی تخمدان داشتم. بخاطر همین هم سیپروترون برام تجویز کرد

بعدش دیگه نرفتم

هردکتری هم که بری نهایتا بهت داروهای هورمونی شیمیایی میده، که در صورت سرد بودن رحم بازم مشکلاتت برمیگرده

ولی در کل برای چکاپ و اطمینان حتما سونوگرافی رو انجام بده. اما سعی کن داروهای شیمیایی رو کنار بذاری و اول طبع و مزاج رحمت رو اصلاح کنی که در این صورت خیلی از مشکلاتت حل میشه متعاقبا.

ولی در کل برای چکاپ و اطمینان حتما سونوگرافی رو انجام بده. اما سعی کن داروهای شیمیایی رو کنار بذاری ...

ویتاگنوس رو دکترت برات تجویز کرد اگه این دارو بخورم کلا خوب میشم دوباره ب خون ریزی نمیوفتم از کجا بابد ویتاگنوس رو بگیرم و اینکه باعث نمیشه فولیپ نمیشه ؟؟؟!!