2821
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 70 پست
ویتاگنوس رو دکترت برات تجویز کرد اگه این دارو بخورم کلا خوب میشم دوباره ب خون ریزی نمیوفتم از کجا با ...

نه. معمولا متخصص های زنان داروهای گیاهی تجویز نمیکنن. البته دیدم یه تعدادی که تجویز کردن.

عزیزم فولیپ نه؛ پولیپ. اتفاقا ویتاگنوس تاحدودی مانع از رشد پولیپ و فیبروم میشه. حتی از پیشرفت آندومتریوز هم تا حدودی جلوگیری میکنه.

من همه مشکلاتم با ویتاگنوس به مقدار خیلی زیادی حل شد. و قصد دارم تا آخر عمر مصرف کنم. چون از یائسگی زودرس هم جلوگیری میکنه و کیفیت تخمک رو هم بالا میبره.

حتی خواهر و مادر و دختر دایی و دوستامم استفاده کردن و عالی جواب گرفتن‌. مثلا خواهرم خیلی دیر به دیر و نامنظم پریود میشد. از وقتی ویتاگنوس رو استفاده کرده سرموقع پریود میشه

منتها باید مداومت داشته باشی به مصرفش. بعد از ۳ماه میبینی که چه تاثیرات خوبی روی بدنت گذاشته. فقط ۵روز اول پریودی نباید مصرف بشه. اما بقیه روزای سیکل رو استفاده کن.

ان شاءالله جواب میگیری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

داروخونه ها دارن. قطره اش بهتر از قرصشه.

مرسی عزیزم ولی قبلا پیش ماما رفته بودم بهم قرصشو داده بود باردار شدم ولی متاسفانه ۵ ماهه پیش زایمان کردم نی نیم مرد ولی میخام اقدام کنم برای بارداری پریودم نامنظمه من اگه ویتاگنوسو بگیرم کی باید شروع کنم بخورم روزی چند قطره ؟؟؟؟!!

مرسی عزیزم ولی قبلا پیش ماما رفته بودم بهم قرصشو داده بود باردار شدم ولی متاسفانه ۵ ماهه پیش زایمان ...

آخی عزیزم😔 متاسفم

ان شاءالله جاش یه نی نی سالم و صالح نصیبت بشه.

باید از همون روزی که میخری شروع کنی به خوردنش، و اصلا قطعش نکنی. تا وقتی که مجدد پریود بشی.۵روز اول رو نخور و دوباره شروع کن به خوردن.

هروقت احساس کردی که پریودت منظم شده و داره وضعیتت نزمال میشه، دیگه ان شاءالله اقدام کن برای بارداری مجدد.

راستی نی نی برای چی نموند؟😔 دلیلش چی بود؟

ان شاءالله به زودی یه بچه سالم خدا بهتون بده عزیزم.

موقعی که خواستی برا بارداری اقدام کنی فقط تا ۲۰ سیکل ویتاگنوس رو استفاده کن تا وقتی که ببینی بارداری یا پریود میشی. بیشتر از ۲۰ سیکل نخور موقع اقدام