2789
عنوان

پایخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی هم بی ادبن با بزرگ تراشون.  کار بهتاش با ارسطو زشت بود. بقیه هم یاد میگیرن

سخت نگير 

كار بهتاش با ارسطو زشت بود بقيه هم مي بينن ديگه اون كار رو انجام نميدن ...

از اين زاويه هم ميشه ديد 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
کی بود نویسندش؟ تنابنده هم  نویسندشه

خشایار الوند 

جوون بود 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
چرا قهر

محسن تنابنده و احمد مهرانفر در واکنش به توهین‌هایی که به رخشان بنی اعتماد و باران کوثری در تلویزیون رخ داد اعلام کردند پس از پایان تصویربرداری «پایتخت ۶» با تلویزیون خداحافظی می کنند.

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
منم نظرم همینه. بلاخره طنزه دیگ بی احترامی ک نباید کنن با بزرگتراشون

اگر بخان مثبت باشن و به اصول اخلاقی پایبند باشن از بار طنز سریال بشدت کم میشه،بهمین خاطر هست ک برای هر سریال و فیلم و قصه رده سنی تعیین شده،بیننده ها خودشون باید مراعات کنند

منم نظرم همینه. بلاخره طنزه دیگ بی احترامی ک نباید کنن با بزرگتراشون

بله درست میگید...بعد از بعضی صحنه هاش من باید توضیح بدم به بچه ها که وای نگاه کنید فلانی چقدر کارش زشت بود نباید این کارو میکردو ازین حرفا ....مثل همین رفتار امشب بهتاش با ارسطو..

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد
محسن تنابنده و احمد مهرانفر در واکنش به توهین‌هایی که به رخشان بنی اعتماد و باران کوثری در تلویزیون ...

مرسی 👍

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵