2789
عنوان

پایخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 110 پست
پسرم خوابش میومد اذیت میکرد مجبور شدم ببرم بخابونمش نذاشت ببینم حتما فردا میبینمش

الان از شبکه تماشا نگاه کن

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
اخرش خشونت +18 داره 😂😂😂 سانتتتررررررفیوووژ وااای مردم

وای پسرای من گیرداده بودن که چرانمیتونه هماسانترفیوژوبگه ماکه میتونیم وهی میگفتن سانتفوژ سانتفوژ😂😂😂

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چرا؟

محسن تنابنده و احمد مهرانفر در واکنش به توهین‌هایی که به رخشان بنی اعتماد و باران کوثری در تلویزیون رخ داد اعلام کردند پس از پایان تصویربرداری «پایتخت ۶» با تلویزیون خداحافظی می کنند.

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
خب فیلم داره چیزی ک تو جامعه و واقعی هستو به نمایش میزاره. ولی خب یکم خدایی بی ادبن.مثلا درو رو ارسط ...

وااااا....حالا یجور میگین انگار برنامه کودک زیر سه ساله،فیلم واسه بزرگسالانه دگ 

توی طنز و کمدی داره رفتارای بد اجتماعی رو نشون مردم میده ک ببینن از دور چقد این رفتارا زشته

شلوار ارسطو افتادن رحمت از نردبون😂😂😂😂

واییییی😂😂😂😂😂😂

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤
محسن تنابنده و احمد مهرانفر در واکنش به توهین‌هایی که به رخشان بنی اعتماد و باران کوثری در تلویزیون ...

نه بعدش فهمیدن پشت اینا دراومدن فایده نداره 

حرفشون رو پس گرفتن 😊

تو این دوره و زمونه که بهترین و خنده دار ترین فیلم های سینمایی یک لبخند هم رو لبامون نمیاره واقعا گل کاشتن پر از بازیگر بانمک و کارکشته که نمیتونی بگی کدوم بهترن پر از صحنه های شلوغ و پر از حادثه که کارگردانیش خیلی سخت میشه و پر از تیکه هایی که بخندی دو سه تا رو از دست دادی تو تکرار بعدی تازه میفهمی چی شد از همه مهمتر فصل 6 هست ولی افت نکرده

حالا مقایسه کنین با این فیلمای آبکی تلوزیون که دو نفر میشینن رو مبل نصف قسمت میگذره با صحبت و نفس عمیق   

بدآموزیش زیاد شده...حرمت کوچیک وبزرگ ندارن ..درسته طنزه ولی خندوندن به هرقیمتی خوب نیست..‌‌

قبلا صاف وساده و بااخلاق تر بودن ...الان بقیه که هیچ ..حتی هما هم عوض شده ..دختراشو بدون اجازه نقی فرستاده اردو...فهیمه هم بایه من آرایش و.......این سریال خانوادگی هست بابچه هامیشینیم میبینیم واسه همین ازخیلی رفتاراشون خوشم نمیاد.

زیبایی چشم توآهوی فراوان دارد