2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 109 پست
چی همه باید بشینیم تو حموم نیم ساعت من ده دقیقه میزدم میشستم حوصله نداشتم

نه بابا نیم ساعت باید بشینی🤦🏻‍♀️

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
عزیزم کرم درمالیفت فقط برای زیر بغل و... ست ؟؟؟ یا مصرف دیگه این داره؟ من شنیدم ضد لکش عالیه

من روشن کننده ی بدنشو میزنم 

زیر بغل و کشاله ی ران وااااقعا جواب داده خیلی راضی ام مارک خوبیه مسلما ضد لکش هم خوبه 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا من حمام میرم باید حتما با فردا یا پس فرداش باز برم دوش بگیرم همیشه احساس میکنم زیر بغلم بو مید ...

از عطاری پودر سنگ مرداب بگیر بزن 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭
نه بابا نیم ساعت باید بشینی🤦🏻‍♀️

اووووووووه ایول ب حوصلت😂

همون ژیلت میزنم راحت تره😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خودتو خسته نکن😂 چون همه ب این باورند ک ژیلت موا رو صدبرابر میکنه

واقعا رو بعضی پوست ها میکنه..من خودم جوری شده بودم که از هرریشه مو پنج شیش تا مو بود چون همیشه شیو میکردم و زخیم و سیاه پرنگ و فاصله کم باریشه بعدی به ی بدبختی خودم کم موکردم🤦🏻‍♀️🤣

فروخواندم به گوشش قصه عشق:                              ‌ترامیخواهم ای جانانه من 😍                          ‌ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️               ‌‌   ‌تراای             🥰عاشق دیوانه من🥰                     ‌من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍                        ‌
من اصلا نمیتونم بذارم موای زائد زیر بغلم بیان ی روز درمیون میرم حموم میزنمشون نکنه بخاطر اینکه زیاد ...

باچی میزنی؟

واقعا رو بعضی پوست ها میکنه..من خودم جوری شده بودم که از هرریشه مو پنج شیش تا مو بود چون همیشه شیو م ...

شاید بخاطر ژیلت نبوده عزیزم اخه اصلا ربطی نداره 

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
کرم موبر صورت رینبو که حاوی عصاره آلوئه ورا هستش.خیلی خوبه من استفاده میکنم ازش راضیم.واینکه موهای ص ...

ینی دیگه بند نمیندازی صورتتو؟

موها رو زیاد نمیکنه؟

کاربری متعلق به دو نفر می باشد و واگذار شده