چی همه باید بشینیم تو حموم نیم ساعت من ده دقیقه میزدم میشستم حوصله نداشتم
نه بابا نیم ساعت باید بشینی🤦🏻♀️
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو خسته نکن😂 چون همه ب این باورند ک ژیلت موا رو صدبرابر میکنه
واقعا رو بعضی پوست ها میکنه..من خودم جوری شده بودم که از هرریشه مو پنج شیش تا مو بود چون همیشه شیو میکردم و زخیم و سیاه پرنگ و فاصله کم باریشه بعدی به ی بدبختی خودم کم موکردم🤦🏻♀️🤣
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
من اصلا نمیتونم بذارم موای زائد زیر بغلم بیان ی روز درمیون میرم حموم میزنمشون نکنه بخاطر اینکه زیاد ...
باچی میزنی؟